MENÜ

Son dakika Galatasaray haberi: Galatasaray'ın yeni pilot takımı Niğde Anadolu FK

Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Galatasaray, pilot takımı için Altınordu bünyesinde bulunan TFF 2. Lig ekibi Niğde Anadolu FK ile prensip anlaşmasına vardı.

Son dakika Galatasaray haberi: Galatasaray'ın yeni pilot takımı Niğde Anadolu FK

Bir süredir genç ve kadroya giremeyen oyuncuları için pilot takım arayışını sürdüren Galatasaray sonuca ulaştı. Sarı Kırmızılılar, pilot takım olarak Niğde Anadolu FK ile anlaşma sağladı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Niğde temsilcisi daha önce Türkiye’nin futbolcu fabrikası Altınordu’ya pilot takım görevi görüyordu.

Haberin Devamı

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan yaptığı açıklamada, “Niğde Anadolu FK hazırlayıcı takımımız var ama uzaktan yönetmek zor oluyor. Athletic Bilbao gibi yapacağız ve gelecek sezondan itibaren hazırlayıcı takımımızı İzmir’de konuşlandıracağız” demişti.

Fatih Terim: Bize çok faydalı olacak

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, basın mensupları ile yaptığı toplantıda pilot takım konusuna değinerek, “Bakırköy ile ilişkimiz vardı eskiden. Bir Beylerbeyi maceramız oldu. Bir 2. veya 3. Lig ekibi ile ilişki kurabiliriz. Teknik adamını bizim verdiğimiz, oyuncularımızı oynatabildiğimiz bir proje yapmayı düşünüyoruz. Kendi hocamızı verdiğimiz, kendi oyun sistemimizi oynayan, oyuncu grubunun 2. veya 3. Lig'de oynayan bir takımda olması yetişmede bize çok faydalı olacak gibi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sarı Kırmızılıların, Terim’in bu açıklamalarını 2. Lig'de mücadele edecek Niğde Anadolu FK ile hayata geçireceği öğrenildi. (Ajansspor)

YORUM YAZ