MENÜ

Son dakika Galatasaray haberi: Devre arasında ayrılabilir!

Son dakika Galatasaray haberi... Süper Lig'de beklenen performansı sergileyemeyen Galatasaray, Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam ederken Fatih Terim'in kadrodaki tercihleri de zaman zaman eleştiri konusu oluyor. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'da en çok eleştirilen forvet bölgesindeki oyuncuların performansını yorumladı.

Galatasaray'da son dakika haberi... Süper Lig'de beklenen performansı sergileyemeyen Galatasaray, Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam ederken Fatih Terim'in kadrodaki tercihleri de zaman zaman eleştiri konusu oluyor.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'da en çok eleştirilen forvet bölgesindeki oyuncuların performansını yorumladı.

Galatasaray'ın forvetleri Diagne, Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed'in performansları üzerinden değerlendirme yapan Yakup Çınar, "Halil Dervişoğlu büyük takımın bir numaralı santrforu değil ama o santrfora yardımcı olabilecek bir numaralı oyuncu. Mutlaka bir oyuncuyla birlikte oynaması gerekiyor o da Mostafa Mohamed.

Diagne'nin istediğini sahaya yansıtamadığını ifade eden Yakup Çınar, "Ben devre arasında bile ayrılabileceğini düşünüyorum. Oynamadığı zaman problem yaratacak bir oyuncu" dedi.

YORUM YAZ