MENÜ

SON DAKİKA! Galatasaray derbisi öncesinde Fenerbahçe'de flaş ayrılık kararı!

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Gelecek sezon için sportif direktör Emre Belözoğlu ile görüşen teknik direktör Erol Bulut, bir sonraki sezonda takımdaki bazı isimlerle yolların ayrılmasını istedi.

SON DAKİKA! Galatasaray derbisi öncesinde Fenerbahçe'de flaş ayrılık kararı!

Galatasaray derbisi için tüm planlarını hazırlayan Erol Bulut, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ile birlikte bir yandan gelecek sezonun planlarını yapmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Sezon sonunda şampiyonluk için hedefe kilitlenen sarı lacivertli camiada sezon sonunda sonuca bakmaksızın bazı yıldızlar ile yollar ayrılacak.

Sezon başında transfer edilen ancak gösterdikleri performansla hayal kırıklığı yaratan oyuncular şimdiden gelecek sezonun planları arasından çıkarıldı.

Devre arasında Dirar ile yolları ayıran ve Kemal Ademi'yi Fatih Karagümrük'e kiralayan Fenerbahçe, sezon sonunda bu isimle yolları kesin olarak ayırmanın planlarını yapıyor.

Thiam ve Valencia'nın son haftalarda gösterdiği performanstan memnun olan teknik ekip, bir türlü beklenen performansı veremeyen Papis Cisse ile de sezon sonunda yolları ayırmayı planlıyor. (Skorer)

YORUM YAZ