MENÜ

Son dakika! Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan TFF'ye istifa çağrısı

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Sarı-Kırmızılı ekibin resmi internet sitesinden yayınlanan açıklama ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'e istifa çağrısında bulundu. Açıklamada, "Sayın Nihat Özdemir, Türk futboluna son bir iyilik yapın ve istifa edin." ifadeleri yer aldı.

Son dakika! Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan TFF'ye istifa çağrısı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) bugün kendisi ile ilgili yaptığı açıklamaya sarı-kırmızılı ekibin resmi internet sitesinden yayımlanan açıklama ile cevap verdi.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın yaptığı açıklamayı hayret ve üzüntüyle okuduğunu belirten Burak Elmas, TFF Başkanı Nihat Özdemir'e istifa çağrısında bulunarak, "Sayın Nihat Özdemir, Türk futboluna son bir iyilik yapın ve istifa edin." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde

"Kulübümüzün demokratik bir şekilde ve tüzüklerimize uygun olarak gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonrası, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın yaptığı açıklamayı hayret ve üzüntüyle okudum. Kendisi, altı kişinin bir arada şahit olduğu bir toplantıda yaşananları hiçbir endişe duymadan yalan olarak nitelemiştir. Asıl yalan budur! Sayın Başkan, asli görevi olan Türk futbolunu yönetmeyi ve çürümüş hakemlik müessesesini ıslah etmeyi başaramadığından, her durumdan ucuz kahramanlık üretmeye çalışmaktadır.

Haberin Devamı

Sayın Nihat Özdemir, Türk futboluna son bir iyilik yapın ve istifa edin!

Bu vesileyle belirtmek isterim ki yeni yönetimimizin belirleneceği seçimlerimiz tamamlanıp, mazbatamızı devrettiğimiz görevdeki son saniyemize kadar Galatasaray ve adalet için mücadele etmeye devam edeceğiz."

YORUM YAZ