MENÜ

Son dakika... Galatasaray Albert Riera'yı resmen açıkladı

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray 2011-2014 yılları arasında takımda forma giyen Albert Riera'nın, futbol takımının yeni sezon planlamasında teknik direktör Fatih Terim’in yardımcı antrenör ekibinde yer alacağını açıkladı.

Son dakika... Galatasaray Albert Riera'yı resmen açıkladı

Galatasaray’da bir dönem futbol oynayan İspanyol antrenör Albert Riera, bu sezon Teknik Direktör Fatih Terim’in teknik ekibinde yer alacak.

Haberin Devamı

Galatasaray’da takıma futbolcu transferleri sürerken, teknik heyete de takviye geldi. İspanyol antrenör Albert Riera artık futbol takımının teknik heyetinde yer alacak. 2011-2014 yılları arasında Galatasaray’da futbol oynayan Riera, sarı-kırmızılılar ile 2 Süper Lig, 1 de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yeni sezon çalışmalarına başlayan Galatasaray’da Riera da antrenmanda yer aldı.

Alber Riera, futbolculuk döneminde Mallorca, Bordeaux, Espanyol, Manchester City, Liverpool, Olympiakos, Watford, Udinese, Zavrc ve son olarak Koper takımında forma giydi.

38 yaşındaki İspanyol antrenör bir dönem Manchester City’de Pep Guardiola’nın yanında staj yapmıştı. UEFA Pro Lisans sahibi olan Albert Riera, İspanyolca ile birlikte İngilizce, İtalyanca, Fransızca ve Rusça da konuşabiliyor.

Haberin Devamı

Son dakika... Galatasaray Albert Rierayı resmen açıkladı

Son dakika... Galatasaray Albert Rierayı resmen açıkladı

YORUM YAZ