MENÜ

Son dakika! Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye kötü haber!

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu şoku yaşanıyor. Slavia Prag maçında sakatlanan yıldız oyuncunun çekilen MR görüntülemesinde; sağ rektus femoris kası ve tendonunda kanama ve 2'nci derece zorlanma bulguları saptandı. En az 15 gün sahalardan uzak kalacak olan Ferdi, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarında forma giyemeyecek.

Son dakika! Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye kötü haber!

Fenerbahçe'de son dönemin en formda isimleri arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu ile ilgili son dakika gelişmesi... Slavia Prag maçında sakatlanan yıldız oyuncu ile ilgili Fenerbahçe'den açıklama geldi. 22 yaşındaki kanat oyuncusunun çekilen MR görüntülemesinde; sağ rektus femoris kası ve tendonunda kanama ve 2'nci derece zorlanma bulguları saptandı.

Haberin Devamı

Son dakika Ferdi Kadıoğlundan Fenerbahçeye kötü haber

Slavia Prag maçında sakatlanan Ferdi, yerini 27. dakikada Nazım Sangare'ye bırakmıştı. (Görüntü: Exxen)

Sarı Laciverti kulüpten yapılan açıklamada, "Slavia Prag maçında aldığı darbe sonrası oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Ferdi Kadıoğlu'nun, yapılan MR görüntülemesinde; sağ rektus femoris kası ve tendonunda kanama ve 2. derece zorlanma bulguları saptanmıştır. Tedavi başlatılan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." ifadeleri kullanıldı.

En az 15 gün sahalardan uzak kalacak olan Ferdi, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarında forma giyemeyecek. Haziran 2022'ye kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Ferdi, bu sezon Sarı Lacivertli ekipte çıktığı 30 resmi maçta 3 gol, 3 asistle oynadı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ