MENÜ

SON DAKİKA! Fenerbahçe'ye Pelkas müjdesi! Uçakta neler konuşuldu?

Fenerbahçe'de Pelkas ve Caner Erkin'le ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor... Konyaspor maçında bilincini kaybederek hastaneye kaldırılan Yunan yıldızdan müjdeli haber gelirken, kadro dışı olan Caner Erkin'le ilgili de bugün karar verilecek. Ayrıca Mert Hakan Yandaş, Attila Szalai ve Bright Osayi-Samuel'in performansları da Sarı-Lacivertliler'de yüzleri güldürdü.

SON DAKİKA! Fenerbahçe'ye Pelkas müjdesi! Uçakta neler konuşuldu?

Fenerbahçe, zorlu Konyaspor deplasmanından 3-0'lık galibiyetle dönerken maçın son anlarında Pelkas'ın durumu nedeniyle endişeli saatler yaşandı. Yunan yıldız tedbir amaçlı müşahade altına alınırken, yapılan tetkiklerinde önemli bir durum olmaması üzerine, tamım uçağıyla birlikte İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

2 GÜN SONRA TAKIMLA ÇALIŞACAK

Pelkas'ın birkaç günlüğüne dinlendirileceği, tedbir amaçlı olarak durumunun kontrol altında tutulduğu öğrenildi. Müşahede amaçlı evinde 2 gün dinlenecek olan Yunan yıldız ardından takımla çalışmalara başlayacak. Edinilen bilgiye göre, Pelkas'ın pazar günkü Gençlerbirliği mücadelesinde oynamasına engel bir durum yok.

"HEPİMİZİ KORKUTTUN, NEYSE Kİ ÖNEMLİ BİR DURUMUN YOK"

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, hastaneden gelen Pelkas'la uçakta yakından ilgilendi. Genç teknik adam, oyuncusunun durumunu öğrendikten sonra rahatladı.

Bulut'un Pelkas'a "Hepimizi korkuttun ancak neyse ki önemli bir durum yok" diyerek oyuncusuna geçmiş olsun dilediği bildirildi.

PAOK, PELKAS'I GÖZETLİYOR

Bu arada Yunanistan'da yayın yapan Sportime'a göre; Pelkas'ın eski takımı PAOK, oyuncunun olası transferini yakından takip ediyor.

Haberde sezon başında 1.6 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye transfer olan Pelkas'ın kontratında bir sonraki satışından PAOK'a verilecek yüzde 20 pay maddesinin bulunduğunu belirtilirken, Yunan ekibinin gözünün Pelkas'ta olduğu vurgulandı. (Sabah)

YORUM YAZ