MENÜ

SON DAKİKA! Fenerbahçe'ye kötü haber! Genç basketbolcusu İsmail Karabilen'in ayak bileği kırıldı

Fenerbahçe Kulübü, bu sezon için ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden HDI Sigorta Afyon Belediyespor’a kiralanan 20 yaşındaki İsmail Karabilen’in takımının idmanında sakatlandığını ve oyuncunun sağ ayak bileğinde kırık tespit edildiğini duyurdu.

SON DAKİKA! Fenerbahçe'ye kötü haber! Genç basketbolcusu İsmail Karabilen'in ayak bileği kırıldı

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko'nun genç oyuncusu İsmail Karabilen, talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. 2020-21 sezonunda kiralık olarak Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Afyon Belediyesi'nin formasını giyen İsmail Karabilen'in antrenman sırasında yaşadığı sakatlık sonucunda sağ ayak bileğinde kırık meydana geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada genç oyuncunun bugün bir operasyon geçireceği belirtildi.

Ayrıca Fenerbahçe'nin paylaşımında, "Sporcumuz İsmail Karabilen’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşarak parkelere dönebilmesini temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

2019-2020 sezonunda Basketbol Gençler Ligi’nde 25 maçta 13.9 sayı 9.9 ribaund 3.9 asist ortalamaları ile mücadele ettikten sonra bu sezon Afyon Belediyesi'ne kiralanan İsmail Karabilen, Basketbol Süper Ligi'nde 6 maçta forma giyebilmişti.

YORUM YAZ