MENÜ

SON DAKİKA | Fenerbahçe'den corona virüs açıklaması

Son dakika... Fenerbahçe Kulübü, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde çalışan bir personelde daha corona virüs tespit edildiğini açıkladı. Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz hafta yapılan testlerde pozitif çıkan çalışanımızın ardından bu haftaki testle birlikte Samandıra Can Bartu tesislerimizde toplamda 2 çalışanımızda Covid-19 virüsü tespit edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

SON DAKİKA | Fenerbahçe'den corona virüs açıklaması

Fenerbahçe, tüm futbolcu, teknik ekip ve kulüp çalışanlarına yapılan yeni corona virüs testleri sonucunda bir kulüp çalışanında daha virüsün tespit edildiğini açıkladı. Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz hafta yapılan testlerde pozitif çıkan çalışanımızın ardından bu haftaki testle birlikte Samandıra Can Bartu tesislerimizde toplamda 2 çalışanımızda Covid-19 virüsü tespit edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

Kulübümüz tarafından Samandıra Can Bartu Tesislerimizde 11 Mayıs Pazartesi günü tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlarımıza Covid-19 tanı testi yapılmıştır.

Samandıra çalışanlarımızdan birinin test sonucu pozitif çıkmıştır. Testi pozitif çıkan çalışanımız evde izolasyona alınmış ve kendisine ilaç tedavisi başlamıştır.

Geçtiğimiz hafta yapılan testlerde pozitif çıkan çalışanımızın ardından bu haftaki testle birlikte Samandıra Can Bartu tesislerimizde toplamda 2 çalışanımızda Covid-19 virüsü tespit edilmiştir.

Konu hakkında gelişmeler oldukça tekrar kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır.

YORUM YAZ