MENÜ

Son dakika | Fenerbahçe'de yeni kadro dışılar yolda! Jose Sosa ve Valecia...

Fenerbahçe'de hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın kadro dışı bırakılmasının ardından bu listeye yeni isimlerin de eklenebileceği öğrenildi. Sarı Lacivertliler'de Jose Sosa'nın ve Enner Valencia'nın da kadro dışı bırakılabileceği gelen haberler arasında.

Son dakika | Fenerbahçe'de yeni kadro dışılar yolda! Jose Sosa ve Valecia...

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin aşağısında kalan ancak son haftalarda İsmail Kartal'ın gelişiyle yeniden bir ivme kazanan Fenerbahçe'de hareketli dakikalar yaşanıyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takımda büyük umutlarla Arsenal'den transfer edilen Mesut Özil ve Watford'dan devre arasında geri dönen Ozan Tufan, kadro dışı bırakıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır" ifadelerine yer verildi.

Sosa için resmi açıklama yok ama...

Haberin Devamı

Bu gelişmenin ardından listeye yeni isimlerin de eklenebileceği öğrenildi. Sarı Lacivertliler'de Jose Sosa'nın ve Enner Valencia'nın da kadro dışı bırakılabileceği gelen haberler arasında.

Resmi bir açıklama olmamasına rağmen transfer olduğu günden bu yana eleştirilerin hedefinde olan Arjantinli yıldız futbolcu Jose Sosa'nın da kadro dışı kaldığı ifade edildi.

Enner Valencia da kadro dışı kalabilir

Dikkat çeken bir diğer ismin ise Enner Valencia olduğu öğrenildi. Kolombiyalı tecrübeli futbolcunun da sakatlığı söz konusu olmamasına rağmen 2 haftadır kadroda olmaması nedeniyle İsmail Kartal tarafından kesik yediği öğrenildi. Olayın perde arkasında ise Valencia'nın disiplinsiz hareketleri olduğu ve kadro dışı bırakılacağı yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Milli takım dönüşü Enner Valencia ile yapılacak görüşme sonrası nihai karar verilecek.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hem Sosa'ya hem de Enner Valencia'ya oldukça tepkili olduğu belirtildi.

YORUM YAZ