MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe'de Vedat Muriç şoku kısa sürdü

Son dakika haberi: Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Vedat Muriç, Gaziantep FK maçında gördüğü sarı kartla gelecek hafta oynanacak Başakşehir mücadelesi öncesi cezalı duruma düşmüştü. 90+5'te ikinci sarıdan oyun dışı kalan Vedat Muriç, Başakşehir yerine cezasını kupada çekme şansını elde etti.

Son dakika! Fenerbahçe'de Vedat Muriç şoku kısa sürdü

Fenerbahçe'de son dakika Vedat Muriç gelişmesi... Fenerbahçe’nin bu sezonki en önemli yıldızları arasında yer alan Vedat Muriç için Gaziantep karşılaşmasının son anları oldukça ilginç geçti. Luiz Gustavo ve Emre Belözoğlu ile birlikte sarı kart sınırında yer alan Vedat, 80. dakikada sarı gördü ve gelecek hafta ligde oynanacak Başakşehir mücadelesi öncesi cezalı duruma düştü.

Haberin Devamı

90+2’de Antep’in direncini kıran golü atan Vedat, maça skor olarak noktayı koydu. 90+5’te ise rakibine faul yaptıktan sonra oyunu başlatmak isteyen Antep’in atışı öncesi topa dokunan Kosovalı yıldız, ikinci sarıdan kırmızı gördü. Türkiye kariyerinde ilk kez oyundan atılan tecrübeli oyuncu, böylece Başakşehir maçında cezalı olmaktan kurtuldu ve kırmızı gördüğü için kurallar gereği cezasını hafta içinde Kayserispor ile kupa maçında çekecek.

YORUM YAZ