MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe'de Szalai'nin alternatifi Facundo Medina

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi...Fenerbahçe Facundo Medina için bir kez daha hamle yapmaya hazırlanıyor. Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin gündemine giren Arjantinli stoper Facundo Medina, Sarı-Lacivertlilerin göz hapsinde. Kanarya, Attila Szalai'nin satılması durumunda 22 yaşındaki savunmacı için resmi temaslara başlayacak.

Son dakika! Fenerbahçe'de Szalai'nin alternatifi Facundo Medina

Fenerbahçe devre arasında nabız yokladığı Facuno Medina için bir kez daha harekete geçebilir. Attila Szalai'nin sezon sonunda takımdan ayrılma olasılığına karşın Fenerbahçe, Facundo Medina'ya yakın takibini sürdürüyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN FACUNDO MEDINA PLANI

A Spor'un haberine göre; Fransız ekiplerinden Lens'te forma giyen 22 yaşındaki Arjantinli stoper Facundo Medina, Fenerbahçe'nin kıskacında. Attila Szalai için birçok Avrupa devinden teklif alan Fenerbahçe, Macar savunmacının ayrılma olasılığını göz önünde bulundurarak Facundo Medina'yı takibini sürdürüyor.

MANCHESTER UNITED DA İSTEMİŞTİ

Fenerbahçe, Attila Szalai'nin satılması halinde 2024'e kadar sözleşmesi olan Facundo Medina için Lens'in kapısını çalacak. Oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro. Arjantinli futbolcu geçtiğimiz sezon Manchester United'ın da gündemine gelmişti.

YORUM YAZ