MENÜ

Son dakika haberi: Mesut Özil sakatlandı! Fenerbahçe Antalyaspor maçında sedyeyle sahayı terk etti

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, Antalyaspor maçında sakatlandı. Ayağının üzerine basmakta zorlanan ve sahayı sedyeyle terk eden yıldız futbolcu, 67. dakikada yerini İrfan Can Kahveci'ye bıraktı. Fenerbahçe Kulübü, Mesut Özil'in ayak bileği yan bağlarında kısmi yırtıklar ve yoğun ödem tespit edildiğini açıkladı. Özil'in çekilen MR'ında; ayak bileği iç ve dış yan bağlarında kısmi yırtıklar ile ayak bileği iç-dış malleol kemiklerinde yoğun ödem gözlendiği bildirildi.

Son dakika haberi: Mesut Özil sakatlandı!  Fenerbahçe Antalyaspor maçında sedyeyle sahayı terk etti

Süper Lig'in 28. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Fenerbahçe'de Mesut Özil şoku yaşanıyor. Mücadelenin 65. dakikasında Antalyasporlu Fredy ile girdiği ikili mücade sonrası yaşadığı sakatlık nedeniyle kenara gelen yıldız futbolcu, sahayı sedyeyle terk etti. Ayak bileği döndüğü öğrenilen Mesut'un yerine İrfan Can Kahveci oyuna dahil oldu. İrfan Can, Sarı Lacivertli formayı ilk kez Antalyaspor maçında giymiş oldu. Mesut Özil, maçın ilk yarısında çok net bir pozisyonu boş kaleye kaçırmıştı. 32 yaşındaki futbolcunun sol ayak bileğinde sorun olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye Mesut Özil'den kötü haber geldi

Antalyaspor maçında sakatlık yaşayan ve sedye ile sahadan ayrılan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

https://www.instagram.com/p/CMAckm7gewE/

Kulüpten yapılan açıklamada, Mesut Özil’in Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde çekilen MR'ında; ayak bileği iç ve dış yan bağlarında kısmi yırtıklar ile ayak bileği iç-dış malleol kemiklerinde yoğun ödem gözlendiği belirtildi. Yıldız futbolcunun 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Devre arasında Arsenal'den Fenerbahçe'ye gelen ve ara transfer döneminin en flaş ismi olan Mesut, Sarı Lacivertli formayla ligde ve kupada toplam 7 maça çıktı.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Mesut Özil sakatlandı  Fenerbahçe Antalyaspor maçında sedyeyle sahayı terk etti

Son dakika haberi: Mesut Özil sakatlandı  Fenerbahçe Antalyaspor maçında sedyeyle sahayı terk etti

YORUM YAZ