MENÜ

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Hulk, Dzyuba, Boupendza...

Fenerbahçe transfer haberleri... Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira oldu, Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda transferde geri sayıma geçildi. Sarı - Lacivertli taraftarların merakla beklediği ilk konu olan transferde birçok isim gündeme gelmeye başladı. Günün öne çıkan Fenerbahçe transfer iddialarını sizler için derledik...

Süper Lig’de teknik direktör arayışına Vitor Pereira ismiyle son veren Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

Serdar Dursun ve Steven Caulker’i kadrosuna dahil eden Sarı - Lacivertli ekip, yeni isimlerle kadrosunu güçlendirip yeni sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istiyor.

Biz de gündemi en çok meşgul eden Fenerbahçe transfer iddialarını sizler için derledik:

Vitor Pereira’nın şampiyonluğa oynamak için kilit transferlere ihtiyacı olduğunu yönetime ilettiği belirtilirken bu doğrultuda Pereira'nın ilk olarak Arnautovic transferinin bitirilmesini istediği öğrenildi.

Menajerler aracılığı ile temas kurulan golcü oyuncunun 3 milyon Euro bandında bir ücret talep ettiği bilgisine ulaşıldı.

Ancak Sarı-Lacivertli kulübün, 2022 Aralık ayına kadar sözleşmesi bulunan Avusturyalı forvet ile bu konuda pazarlık yapacağı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Öte yandan bir diğer gelen habere göre Arnautovic'in, Avrupa'ya dönmek istediği ve bu anlamda İtalya'dan da birkaç kulübün temas halinde olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Yönetimi'nin ise vakit kaybetmeden bu transferi bitirip, oyuncuya bir an önce Sarı-Lacivertli formayı giydirmeyi hedeflediği kaydedildi.

Golcü transferinde girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, daha önce Sporting Lisbon forması giyen Andraz Sporar ile temasa geçmişti. Ayrıca Bony'i de gündemine alan Fenerbahçe Yönetimi, en az bir golcüyü kadrosuna katmayı hedefliyor.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre son olarak River Plate'in formasını giyen ve şu anda bonservisi elinde bulunan Santos Borre ile Fenerbahçe'nin ilgilendiği öne sürüldü.

Ayrıca daha önce Atletico Madrid'de görev yapan Kolombiyalı futbolcunun yeniden Avrupa'ya gelmek istediği belirtildi.

Bu transferde şu anda en ciddi adayın da Fenerbahçe olduğu gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin forvet transfer listesinde olduğu iddia edilen bir diğer isim ise Süper Lig’den Boupendza.

Fenerbahçe'nin, Atakaş Hatayspor'lu Boupendza için de yeniden harekete geçtiği iddia edildi.

Gabon basını oyuncunun Atalanta ile anlaşma aşamasına geldiğini duyururken sarı lacivertlilerin oyuncu için devreye girdiği ifade ediliyor.

Boupendza ise çıkan haberlere göre Fenerbahçe'de oynamaya sıcak bakıyor.

Forvet hattı için gündeme gelen isimlerden birisi de Zenitli oyuncu Artem Dzyuba. Rus forvetin kulübüyle sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek.

Rus basınına da yansıyan haberlerde Fenerbahçe'nin hem Zenit hem de Dzyuba ile pazarlıklara başladığı belirtildi.

Yönetimin Rus yıldızın transferi için mali şartları sonuna kadar zorlamayı düşündüğü iddia edildi.

Vitor Pereira'nın üçlü savunmayı tercih etmesi, sol bekin yanı sıra stoper olarak da görev yapabilen Arsenal'in tecrübeli ismi Sead Kolasinac'ın ismini öne çıkardı.

Fenerbahçe’nin 1 yıl daha sözleşmesi olan 28 yaşındaki Boşnak futbolcu için girişimlere başlayacağı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de ikinci Vitor Pereira döneminin başlamasıyla gündeme gelen isim: Hulk.

Portekizli teknik adamın kariyeri boyunca en fazla forma verdiği isim olan Brezilyalı Hulk, Porto ve Shanghai takımlarında Pereira yönetiminde 135 maça çıkarken, bu maçlarda 65 gol ve 44 asiste imza attı.

Hulk'un Atletico Mineiro ile 1.5 yıl daha kontratı bulunuyor.

Kadroya kanat oyuncusu dahil etmeyi planlayan Fenerbahçe’nin ya Edin Visca’yı ya da Karagümrük’ten Borini’yi renklerin bağlamak istediği belirtildi.

Visca, Fenerbahçe'nin ilk tercihi olurken, oyuncunun bonservisi konusunda sıkı pazarlıklar yapılıyor.

Edin Visca ile anlaşma sağlanamaması halinde düşünülen Borini’nin ise Karagümrük ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fransız devi Lyon'un Fenerbahçeli Ozan Tufan için ilk teması gerçekleştirdiği kaydedildi.

Ozan Tufan’ın transferi için 13 milyon euro gözden çıkarılırken Fenerbahçe yönetiminin ise Ozan Tufan çin 20 milyon eurodan az olan hiçbir teklife sıcak bakmadığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Vitor Pereira’nın mevcut kadro ile ilgili düşünceleri de dikkat çekiyor. Takımın hem üçlü hem dörtlü savunma oynayabilecek kadro kalitesine sahip olduğunun altını çizen Pereira'nın bu noktada Attila Szalai'nin varlığının önemine vurgu yaptığı öğrenildi.

Orta alanda Fenerbahçe'nin Türkiye'nin açık ara en iyi ekibi olduğunun altını çizen Pereira, takımı Mesut Özil ve İrfan Can'ın liderliğinde kuracağını belirtti.

YORUM YAZ