MENÜ

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi! Jorge Jesus Samandıra'da mesaiye başlıyor

Yeni teknik patronu Jorge Jesus yönetiminde Sarı-Lacivertliler, yeni sezon için bugün kolları sıvıyor. İlk iki gün teknik heyet ve oyuncular tanışıp, sağlık kontrollerinden geçecek. Çarşamba günü ise top başı yapılacak.

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi! Jorge Jesus Samandıra'da mesaiye başlıyor

Fenerbahçe, sezonun son maçına 21 Mayıs’ta Yeni Malatya deplasmanında çıkmıştı. Sarı-Lacivertliler için Jorge Jesus yönetimindeki yeni dönem bugün başlıyor. Portekizli teknik adam ve yardımcıları ile Milli görevde olmayan futbolcular bugün Samandıra’da toplanıyor. Can Bartu Tesisleri’nde ilk iki gün antrenman yapılmayacağı öğrenildi. Bugün ve yarın hem oyuncularla teknik heyet ilk kez bir araya gelip tanışacak hem de yeni sezon öncesi rutin sağlık kontrolleri gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Kamp 20 Haziran’da

Jesus ve ekibi, Samandıra’daki odalarına yerleşip, tesisin işleyişi hakkında detaylı bilgi alacak. Ardından sezon öncesi çalışma programına son şekli verilecek. Fenerbahçe’nin ilk antrenmanın ise çarşamba günü yapılacağı belirtildi. Sarı-Lacivertliler’in 20 Haziran’da ise Topuk Yaylası’nda kampa girecekleri öğrenildi. Milli takımlara giden oyuncular tatil yapamadığı için temmuz ayının ilk haftasında takıma katılmaları bekleniyor.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ