MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe-Trabzonspor maçının VAR hakemi Mete Kalkavan oldu

Süper Lig'in 28. haftası dev bir maça ev sahipliği yapacak. İkincilik yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe sahasında açık ara lider durumda bulunan Trabzonspor'u ağırlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre bu zorlu mücadelenin VAR hakemi olarak Mete Kalkavan'ın görev yapacağı duyuruldu.

Son dakika! Fenerbahçe-Trabzonspor maçının VAR hakemi Mete Kalkavan oldu

Süper Lig'in 28. haftası dev bir maça ev sahipliği yapacak. İkincilik yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe sahasında açık ara lider durumda bulunan Trabzonspor'u ağırlayacak.

Haberin Devamı

Bir tarafta ligi ikinci bitirerek Şampiyonlar Ligi bileti almak isteyen İsmail Kartal'lı Fenerbahçe, diğer tarafta emin adımlarla çifte kupalı zafere doğru ilerleyen, her hafta puan farkını açmasına rağmen bununla da yetinmeyen ve rekor peşinde olan Abdullah Avcı'lı Trabzonspor...

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre bu zorlu mücadelenin VAR hakemi olarak Mete Kalkavan'ın görev yapacağı duyuruldu.

Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Zorbay Küçük yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

YORUM YAZ