MENÜ

SON DAKİKA! Fenerbahçe, Murat Sağlam transferini resmen açıkladı!

Fenerbahçe, yaz transfer döneminin ilk bombasını patlattı. Sarı Lacivertliler, Alman ekibi Wolfsburg'un B takımında forma giyen Murat Sağlam ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

SON DAKİKA! Fenerbahçe, Murat Sağlam transferini resmen açıkladı!

Fenerbahçe, yaz transfer döneminin ilk bombasını patlattı. Sarı Lacivertliler, dün menajeri Muzzi Özcan ile birlikte İstanbul'a gelen 21 yaşındaki sağ bek Murat Sağlam'ı bugün resmen renklerine bağladı. Alman ekibi Wolfsburg'un B takımında forma giyen genç yıldız ile 3+1 yıllık anlaşma sağlayan Sarı Kanarya, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada transferi şu şekilde duyurdu:

Haberin Devamı

"Kulübümüz, Almanya ekibi VfL Wolfsburg II’de forma giyen ve sözleşmesi sona ermekte olan Murat Sağlam ile 3+1 yıllık anlaşma sağladı. 21 yaşındaki oyuncuya sarı lacivertli forma altında başarılar dileriz."

Daha önce Türkiye'nin alt yaş mili takımlarında da forma giyen Murat, geçtiğimiz sezon takımıyla çıktığı 27 maçta fileleri 6 kez sarsarken 4 de asist kaydetti. 2014 yazında Wolsfburg'un U-17 takımına transfer olan Hameln doğumlu futbolcu, son iki sezondur Bundesliga ekibinin B takımında top koşturuyordu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ