MENÜ

SON DAKİKA! Fenerbahçe Karagümrük'ten Borini'yi istiyor

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi...Biglia dendi, Fatih Kuruçuk’un adı geçti, Ndao iddiaları gündeme geldi. Ancak Fenerbahçe’nin istediği asıl Karagümrüklü’ye FANATİK ulaştı. Sarı-Lacivertliler, Kırmızı-Siyahlı formayla ikinci yarıya damga vuran Borini’yi renklerine bağlamaya çalışıyor.

SON DAKİKA! Fenerbahçe Karagümrük'ten Borini'yi istiyor

Sezon boyunca Karagümrük’ün yıldızları Fenerbahçe’yle anıldı. Özellikle Biglia ve Ndao bir süredir Sarı-Lacivertliler’le adı anılan isimlerdi. Genç stoper Fatih Kuruçuk’un da ismi geçti. Biglia e Ndao’yla ilgili lig biter bitmez harekete geçmesi beklenen Kanarya, Kırmızı-Siyahlı takımdan bir transfer yapacak. Ancak bu isimler ne Biglia ne de Ndao. Fenerbahçe’nin peşinde olduğu isim Fabio Borini...

Haberin Devamı

İlk görüşme yapıldı

Geride kalan ligin ara transfer döneminde Karagümrük’e transfer olan ve ortaya koyduğu başarılı performansla sezona damga vuran Fabio Borini için Karagümrük’le ilk görüşmenin yapıldığı bildirildi. Emre Belözoğlu’nun raporu doğrultusunda harekete geçen Başkan Ali Koç’un iyi ilişkiler içerisinde olduğu Karagümrük’ün patronu Süleyman Hurma ile doğrudan bir görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi.

Tecrübesi yüksek

Kariyeri boyunca Hellas Verona, Milan, Sunderland, Liverpool, Roma, Swensea ve Chelsea gibi önde gelen kulüplerin formasını giyerek önemli bir tecrübe edinen Borini’nin sezonun flaş takımı Karagümrük’te 1 yıl daha kontratı bulunuyor. İstanbul ekibiyle çıktığı 20 karşılaşmada 9 gol atıp, 3 asistlik istatistik ortaya koyan 30 yaşındaki futbolcunun da Fenerbahçe’den gelen öneriye son derece sıcak baktığı bildiriliyor.

Haberin Devamı

Ömer Necati Albayrak

YORUM YAZ