MENÜ

Son dakika | Fenerbahçe İrfan Can Kahveci'ye talip oldu

Galatasaray'ın Başakşehir'den transfer etmeye çalıştığı İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği öğrenildi. Sarı Lacivertliler, transfer görüşmesi için randevu talep etti. Başakşehir de bunu kabul etti.

Son dakika | Fenerbahçe İrfan Can Kahveci'ye talip oldu

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için görüşmeleri devam ettiği İrfan Can Kahveci transferinde son dakika gelişmesi yaşandı.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil'i kadrosuna katarak dengeleri değiştiren Fenerbahçe dün Başakşehir kulübüne resmi bir yazı göndererek İrfan Can Kahveci'ye talip olduklarını bildirdi.

Sarı lacivertli yönetim transfer görüşmesi için bugün bir görüşme talep etti ve Başakşehir kulübü de bu görüşmeyi kabul etti. Taraftar bugün bir araya gelecek ve Fenerbahçe yönetimi milli yıldız için resmi teklifini sunacak. Başakşehir'in 25 yaşındaki milli yıldız için 10 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay istediği öğrenildi.

Milli yıldız İrfan Can Kahveci'nin transfer konusunda Galatasaray ve ya Fenerbahçe diye taraf seçmediğini, hangi takım olursa transfer olabileceğini yönetime iletti.

Milliyet/Skorer

Haberin Devamı

YORUM YAZ