MENÜ

Son dakika Fenerbahçe haberi! Joachim Löw'de PSG tehlikesi

PSG'nin Mauricio Pochettino ile devam etmeyebileceği ve Löw'ün de teknik direktör adayı olduğu iddia edildi. Löw'ün Fenerbahçe'ye henüz cevap vermemesinin sebebi olarak da bu gösterildi. Başkan Koç 'acil' koduyla yarın Löw'le Almanya'da buluşacak.

Son dakika Fenerbahçe haberi! Joachim Löw'de PSG tehlikesi

Fenerbahçe'nin sezon sonunda takımın başına teknik direktör olarak getirmek istediği Joachim Löw'de can sıkan bir gelişme yaşandı! Fransız ekibinin sezon sonunda Arjantinli teknik adam Mauricio Pochettino ile yola devam etmeyebileceği ve teknik direktör olarak Joachim Löw'ü düşündüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

Bu bilginin Joachim Löw'e de ulaştığı bu sebepten dolayı Alman teknik adamın kafasının karıştığı iddia edildi. Löw'ün PSG'den gelebilecek muhtemel teklifi düşünerek Fenerbahçe'ye henüz cevap vermediği de öne sürülüyor. Bu gelişmeler üzerine şu anda İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Başkan Ali Koç'un yarın Löw ile bir kez daha görüşmek için Almanya'ya geçeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç, PSG iddiaları daha fazla dallanıp budaklanmadan Alman teknik adamdan imza sözü almaya çalışacak. Fenerbahçe yönetimi, şu ana kadar Joachim Löw'ün Fenerbahçe'den talep ettiği tüm istekleri kabul etmişti. Yarın Almanya'da gerçekleşecek görüşmenin son derece kritik olduğu ifade ediliyor.

Her isteği kabul edildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Joachim Löw'ün her türlü talebine olumlu yanıt verdi. Yarın Almanya'da yapılacak görüşme ise kritik bir öneme sahip.

Takvim

YORUM YAZ