MENÜ

Son dakika... Fatih Terim: Son nefesime kadar Galatasaray'a hizmet edeceğim

Son dakika Galatasaray ve Fatih Terim haberi... Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Sarı Kırmızılılar'ın Alanyaspor deplasmanında oynayacağı maç öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam duygusal bir konuşma yaparak, "Görev verilmesi halinde son nefesime kadar Galatasaray'a hizmet edeceğim" dedi.

Son dakika... Fatih Terim: Son nefesime kadar Galatasaray'a hizmet edeceğim

Son dakika Fatih Terim gelişmesi... Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Alanya deplasmanında maç öncesi yayıncı kuruluşa konuştu.

Haberin Devamı

Terim'in açıklamaları şu şekilde:

Rahmetli babam, rahmetli Metin abiye 'Oğlum sana emanet' demişti. Galatasaray emaneti en iyi şekilde korudu. 46 senemi Galatasaray'da gururla geçirdim. Görev verilmesi halinde son nefesime kadar Galatasaray'a hizmet edeceğim.

Büyük camialar sembolleriyle yaşarlar; Metin abi gibi, Coşkun abi gibi, Turgay ağabey gibi... Ben de kendimi öyle görmüyorum ama yaş oraya doğru geliyor.

Artık bundan sonra çok fazla konuşacak bir şey yok. Oyuncularımız, hepimiz çıkıp, kendimize yakışanı yapacağız. Zaten aşağı yukarı ilk 2 belli. Dolayısıyla alabileceğimiz en iyi puanlarla en iyi yerde olmayı hedefliyoruz.

YORUM YAZ