MENÜ

Son dakika | Weghorst İstanbul'dan ayrıldı! İlk görüntüler...

Beşiktaş, Hollandalı futbolcusu Wout Weghorst ile yollarını ayırdı. Weghorst'un, İngiliz ekibi Manchester United'a transferi konusunda anlaşma sağlanması üzerine siyah-beyazlılar, oyuncunun takımdan ayrılmasına izin verdi. Hollandalı golcü İstanbul'dan ayrıldı. İlk görüntüler ve detaylar haberimizde...

Son dakika | Weghorst İstanbul'dan ayrıldı! İlk görüntüler...

Son dakika haberi! Beşiktaş'ta yeni Weghorst gelişmesi yaşanıyor. Manchester United'a transferi gündeme dolan yıldız futbolcu Konyaspor maçı kadrosunda olmayacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

EŞYALARINI TOPLADI

Eşyalarını toplayan Wout Weghorst, İstanbul'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Golcü futbolcunun İngiltere'ye giderek Manchester United'la sözleşme imzalayacağı belirtiliyor.

İDMANA ÇIKMAMIŞTI!

Ada ekibi Manchester United’a transferi için Beşiktaş’ın iznini bekleyen Wout Weghorst, dün beklenmedik bir harekete imza attı. Hollandalı futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş’e ağrıları olduğunu söyleyip dünkü saha antrenmanında yer almadı. Hollandalı golcü sözleşme feshi için Beşiktaş ile Burnley’nin anlaşmasını bekliyor. Kulüplerin anlaşması sonrası Beşiktaş’tan ayrılacak olan Weghorst, Manchester United’a transfer olacak.

Haberin Devamı

Son dakika | Weghorst İstanbuldan ayrıldı İlk görüntüler...

1.5 MİLYON EURO ÖDEME YAPILDI

Beşiktaş'ın bugüne kadar Weghorst'a 1.5 milyon Euro ödeme yaptığı öğrenildi. Burnley'den bedelsiz kiralanan oyuncu için Siyah-Beyazlı takımın kasasına toplam 3 milyon Euro girecek. Beşiktaş sezonun ilk yarısında Weghorst'u bedavaya oynatmış olacak. Aynı zamanda kasasına ekstra 1.5 milyon Euro koyacak.

Son dakika | Weghorst İstanbuldan ayrıldı İlk görüntüler...

ŞENOL GÜNEŞ'LE GÖRÜŞTÜ

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Weghorst sabah idmanı öncesinde Şenol Güneş'le özel bir görüşme gerçekleştirdi. Weghorst'un Güneş'e İngiltere'ye transfer olma kararını bizzat bildirdiği belirtiliyor. Bugün takımla çalışmayan Hollandalı golcünün ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

SÖZLEŞME DETAYLARI NETLEŞTİ!

Hollandalı yıldız takım arkadaşları ve teknik ekip ile vedalaşıp eşyalarını topladı. Beşiktaş 2.8 yıllık garanti ücreti ve 200 bin bonus olmak üzere kontratında yazan toplam 3 milyon Euro’yu tahsil edecek. Bu rakamın Manchester United tarafından ödeneceği bildirildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK!

Weghorst'un ayrıca yarın sabah Manchester United için sağlık kontrolünden geçeceği, hatta klinik randevusu dahi alındığı belirtiliyor.

ABOUBAKAR'LA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Weghorst'la yollarını ayıran Beşiktaş, eski futbolcusu Vincent Aboubakar ile görüşmelerini sürdürüyor. Kamerunlu oyuncuyla yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, 30 yaşındaki oyuncunun da tekrar siyah-beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Weghorst'un da gidişiyle Aboubakar'la görüşmeleri daha da sıklaştıracak olan Kara Kartal, birkaç gün içinde bu transferi bitirmek istiyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DAN AYRILDI!

Weghorst, İstanbul'dan özel uçak ile ayrıldı. İngiliz ekibi Manchester United ile anlaşan Hollandalı golcü Wout Weghorst, İngiltere'ye gitti

YORUM YAZ