MENÜ

SON DAKİKA! Beşiktaş'ta sıcak saatler... Olağanüstü toplantı

Son dakika haberi... Beşiktaş'ta sıcak saatler. Beşiktaş Yönetimi, Ahmet Nur Çebi önderliğinde Ümraniye'de toplandı. Toplantıda eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun açıklamaları, transfer, mali tablo, gelecek ve gidecek oyuncular hakkında durum değerlendirilmesinin yapıldığı öğrenildi.

SON DAKİKA! Beşiktaş'ta sıcak saatler... Olağanüstü toplantı

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi. Siyah Beyazlı ekipte yönetim olağanüstü toplantı kararı aldı. Corona virüse yönelik salgında dezenfeksiyon çalışmaları yapılan Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan toplantıda önemli konuların altı çiziliyor.

Haberin Devamı

Toplantıda gelecek sezonun transfer çalışmaları, gelecek ve gidecek oyuncuların durumu ile mali tablonun değerlendirme altına alındığı gelen haberler arasında. En önemli konunun ise Fikret Orman döneminde yöneticilik yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sosyal medya hesabından mevcut idareyi hedef alan açıklamaları olduğu öğrenildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ne demişti?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Yöneticilik yaptığı dönemde, yaptığı ve yapacağı ekstra harcamalara karşılık Futbol Direktörü Ali Naibi’ye ekstra fazla prim yatırtıp kendisinden bu primi elden nakten alan yöneticimiz, dönemin İkinci Başkanı, şimdinin #güçlübaşkanı sayın Ahmet Nur Çebi’dir” iddiasında bulunmuştu.

Mahmutyazıcıoğlu’nun bu konudaki paylaşımlarına devam etmesi sonrasında yöneticiler, Başkan Ahmet Nur Çebi’yle görüşüp aynı şekilde karşılık vermesini beklediklerini dile getirmişlerdi.

Haberin Devamı

Süleyman Hatısaru / FANATİK ÖZEL

İlgili Haberler

YORUM YAZ