MENÜ

Son dakika | Beşiktaş'ta Quaresma dönemi sona eriyor

Abdullah Avcı, Ricardo Quaresma'yı istemediğini yönetime bildirdi. Takımın geçen sezon ortaya koyduğu istatistikleri inceleyen Avcı, Quaresma’nın yerine genç ve takım oyununa daha uygun bir futbolcunun alınmasını istedi. Beşiktaş yönetimi, önümüzdeki günlerde Portekizli yıldız ile görüşüp ayrılık kararını bildirecek...

Son dakika | Beşiktaş'ta Quaresma dönemi sona eriyor

Beşiktaş’ta bir devir sona ermek üzere... Siyah beyazlı formayı iki ayrı dönemde toplamda 6 sezon giyen Ricardo Quaresma ile yollar ayrılıyor. Takımdan gönderilecek ve kalacak futbolcuların belirlendiği toplantıda Quaresma’nın durumunu da görüşen yöneticiler ve teknik direktör Abdullah Avcı, ayrılık kararı aldı. Q7’nin geçen sezonki istatistikleri üzerinde yaptığı inceleme sonucunda olumsuz görüş bildiren Avcı, artık 35 yaşına gelen Portekizli futbolcunun yerine daha genç ve takım oyununa uygun bir ismin alınmasını istedi. Yönetim de aynı doğrultuda karar verdi.

Haberin Devamı

Kalırsa 1.75 milyon Euro alacak

Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Quaresma’nın menajerini İstanbul’a çağıran Beşiktaş yönetimi öncelikle ‘oyuncuna kulüp bul’ diyecek. Karşı taraf, “Alacaklarımızı ödeyin ve bonservisi bedelsiz verin” derse bu kez, küçük bir tazminat karşılığında sözleşmenin feshedilmesi teklif edilecek. Quaresma gelecek sezon da kalması durumunda 1 milyon 750 bin Euro ücret ve oynadığı maçlarda her puan için 4 bin Euro alacak.

(Hürriyet)

YORUM YAZ