MENÜ

Son dakika: Beşiktaş'ta bomba İbrahim Üzülmez gelişmesi! Başkan Çebi ile görüştü, iddialı konuştu!

Beşiktaş efsanesi İbrahim Üzülmez, Kara Kartal'ın hocası olmak istiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşen tecrübeli teknik adam, şans verilmesi ve kalan 8 maçta takımı devralması halinde başarılı olacağını vurguladı, ''Hiçbir hocanın gösteremediği performansı 8 maçta rekorlar kırarak ortaya koyacağım.'' dedi.

Son dakika: Beşiktaş'ta bomba İbrahim Üzülmez gelişmesi! Başkan Çebi ile görüştü, iddialı konuştu!

Hatayspor beraberliğinin ardından sezon sonu yapılması planlanan yeni hoca operasyonunu erkene çeken Beşiktaş'ta son dakika İbrahim Üzülmez gelişmesi... Son olarak çalıştığı Ankaragücü'nden Ağustos 200'de ayrılan ve uzun bir süredir takım çalıştırmayan Üzülmez, Siyah Beyazlıların hocası olmak istiyor.

Haberin Devamı

Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüştü

2000-2011 yılları arasında forma giydiği ve efsane olduğu Beşiktaş'ta 397 resmi maça çıkıp 2 lig, 4 kupa, 1 Süper Kupa kazanan Üzülmez, Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüştü, kalan 8 maçta göreve gelmesi halinde başarılı olacağını dile getirdi.

Son dakika: Beşiktaşta bomba İbrahim Üzülmez gelişmesi Başkan Çebi ile görüştü, iddialı konuştu

11 yıl Beşiktaş forması giyen ve uzun bir dönem kaptanlık yapan Üzülmez, Kara Kartal'da 7 kupa kazandı.

'8 maçta rekorlar kıracağım'

Başkan Çebi'den şans isteyen tecrübeli futbol adamı, ''Başkanım, 8 maç bana bir şans verin. Burada şampiyonluk yaşadım. Onlarca hoca ile çalıştık. Hocalık yaptım. Nasıl Fenerbahçe İsmail Kartal’a bu şansı verdiyse ben de talibim. Beyanımız olursa kendim sizlere teşekkür eder giderim ama çok iddialıyım. Hiçbir hocanın gösteremediği performansı 8 maçta rekorlar kırarak ortaya koyacağım.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Böyle iddialı olman çok güzel'

Başkan Çebi'nin Üzülmez'e yanıtı ise ''Bakacam. Böyle iddialı olman çok güzel. Aklımdasın.'' şeklinde oldu. Bilindiği üzere Başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticilerle birlikte Vodafone Park'ta teknik direktör konusunda toplantı yaptı. Masadaki isimlerin ise Valerien Ismael ile İbrahim Üzülmez olduğu gelen haberler arasında.

Son dakika: Beşiktaşta bomba İbrahim Üzülmez gelişmesi Başkan Çebi ile görüştü, iddialı konuştu

UEFA Pro-Lisans sahibi olan Üzülmez, son olarak Ankaragücü'nü çalıştırdı. Tecrübeli isim, Ağustos 2020'den beri boşta.

Hangi takımlarda çalıştı?

Futbolu bırakmasının ardından ilk olarak Mustafa Denizli'nin yanında Çaykur Rizespor'da yardımcılık yapan Üzülmez, 2015 yılında Elazığspor'da ise 1 numara oldu. Elazığ sonrası Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor'da çalışan Üzülmez, 2019'da bir kez daha Başkent ekibine döndü ve Gençlerbirliği ile anlaştı. Burada 10 maç sonra takımdan ayrılan 48 yaşındaki teknik adam, Bursaspor ve Ankaragücü maceralarının ardından bir süredir takım çalıştırmıyor.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım / Fanatik Özel

YORUM YAZ