MENÜ

Son dakika! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, İstanbul'a geldi!

Son dakika... Art arda alınan başarısız sonuçların ardından Önder Karaveli'yle yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş, her konuda anlaşmaya vardığı Valerien Ismael'i bu akşam İstanbul'a getirdi. Manchester'den kalkan uçakla dün gece saat 23.40'ta İstanbul'a gelen Fransız teknik adam, bugün saat 15.30'da törenle birlikte Siyah-Beyazlılar'a imza atacak.

Son dakika! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, İstanbul'a geldi!

Süper Lig'de son oynanan Hatayspor karşılaşmasında alınan beraberliğin ardından Beşiktaş'ta teknik direktör Önder Karaveli'yle yolların ayrılmasına karar verilmişti. Tecrübeli hocanın yerine ise Siyah-Beyazlılar'ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı daha önce Valentin Rosier ile Rachid Ghezzal'ın önerdiği Valerien Ismael ismini gündeme getirmiş ve Fransız çalıştırıcıyla ilk görüşmesini gerçekleştirmişti.

Haberin Devamı

https://www.instagram.com/p/CbgBGJKoIPj/

Olumlu geçen pazarlıkların ardından Kazancı, Ismael ismini Başkan Ahmet Nur Çebi'ye sunmuş ve yapılan iki kritik zirve sonrasında 46 yaşındaki teknik adama yönetimden onay çıkmıştı. Bunun üzerine Ismael ile kısa sürede her konuda anlaşılmış ve el sıkışılmıştı. Başarılı hoca, THY'nin Manchester-İstanbul tarifeli seferiyle Türkiye'ye geldi ve dün gece 23.40 sıralarında İstanbul'a indi.

Siyah Beyazlı yönetim, Ismael için bugün 15.30'da imza töreni düzenleyecek.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ