MENÜ

Son dakika... Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valentin Ismael oldu!

Son dakika haberi... Beşiktaş'ta Önder Karaveli'yle yolların ayrılma kararı alınmasının ardından Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael ile görüşmüş, anlaşmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de onayından geçen Fransız teknik adam yetişirse yarın 18.00'deki idmanda takımın başında olacak. Tecrübeli hocanın, Trabzonspor karşılaşmasında kulübede olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Son dakika... Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valentin Ismael oldu!

Beşiktaş'ta alınan son Hatayspor beraberliği, eleştiri oklarının hedefinde olan Önder Karaveli'nin sonunu getirdi. Siyah-Beyazlılar'ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı'nın daha önce görüştüğü Valerien Ismael ile Hatay maçı sonrasında tekrar iletişime geçtiği ve tecrübeli hocayla anlaştığı kaydedilmişti. Kazancı, FANATİK'e yaptığı açıklamada son kararı Başkan Ahmet Nur Çebi'nin vereceğini dile getirmişti.

Haberin Devamı

Dün yapılan ve Başkan Ahmet Nur Çebi, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile Genel Sekreter Mesut Urgancılar'ın yer aldığı toplantıda Ismael ismine Kara Kartal'ın patronundan onay çıktı. Ancak Çebi son kararı bugün yapılan yönetim toplantısında ekip arkadaşlarının da rızasını alarak vermek istedi ve bugünkü zirveden de Fransız hocanın ismi çıktı.

Haberin Devamı

46 yaşındaki çalıştırıcı ile ekibi dahil toplam senelik 700 bin Euro üzerinden 1+1 yıllık sözleşmede anlaşmaya varıldı. Milli ara sonrasında 3 Nisan'da oynanacak Trabzonspor maçında Fransız teknik patronun takımın başında olacağı öğrenildi. Ismael yetişirse yarın 18.00'de yapılacak idmanda da takımın başında olacak.

Öte yandan Ismael ismini de yönetime futbolculardan Rachid Ghezzal ile Valentin Rosier'in önerdiği de gelen haberler arasında.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ