MENÜ

Son dakika | Beşiktaş transfer haberi: Jovane Cabral için yeni teklif

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gündeminde yer alan isimlerden Jovane Cabral için Sporting'e teklifini bir kez daha sundu. Portekiz ekibinde teknik direktör Ruben Amorim'in Cabral'ı hiçbir şekilde yeni sezon kadrosunda düşünmemesi ve oyuncunun Haziran 2023'te bitecek sözleşmesinin Siyah-Beyazlıların elini güçlendirdiği belirtildi.

Son dakika | Beşiktaş transfer haberi: Jovane Cabral için yeni teklif

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Jovane Cabral hedefi için temaslarını hızlandırmış durumda. Siyah-Beyazlıların, Jovane Cabral'ı kadrosuna katmak adına Sporting'e yeniden bir teklif ilettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

A BOLA'nın haberine göre Beşiktaş, Sporting'e bir kez daha 2 milyon Euro'luk teklifte bulundu. Portekiz ekibi, ısrarla 5 milyon Euro istiyor fakat son gelişmeler transferin gerçekleşebileceği yönünde oldu.

Sonraki satıştan yüksek pay

Sporting'de teknik direktör Ruben Amorim, hiçbir şekilde Jovane Cabral'ı yeni sezon kadrosunda düşünmüyor. Oyuncunun sözleşmesinin bitimine de 1 yıl kalmış olması nedeniyle Sporting, 5 milyon Euro bonservis ısrarına rağmen Ocak ayında başka takımla sözleşme imzalama ihtimali riskine girmek istemiyor.

Haberin Devamı

Portekiz ekibinin 5 milyon Euro düzeyinde bir teklif bulamaması nedeniyle Beşiktaş'ın teklifine şartlı şekilde sıcak bakabileceği aktarılıyor. Siyah-Beyazlıların eli transferde güçlenmişken Sporting'in sonraki satıştan yüksek bir pay ile Cabral'ın gidişine izin vereceği belirtiliyor. Bahsedilen büyük payın %50 civarı olabileceği ifade edilmekte.

Portekiz basını, transferi sonraki satıştan verilecek yüksek bir pay ile bitirmenin hem Beşiktaş hem Sporting için en makul yöntem olduğunu aktarıyor.

YORUM YAZ