MENÜ

Son dakika Beşiktaş haberi! Nihat Kahveci'den flaş sözler: Kapasitesi yetersiz!

Yorumcu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası Kenan Karaman hakkında olay sözler sarfetti. Nihat Kahveci, Kenan Karaman'ın Beşiktaş için yetersiz olduğunu söyledi.

Son dakika Beşiktaş haberi! Nihat Kahveci'den flaş sözler: Kapasitesi yetersiz!

Yorumcu Nihat Kahveci, Kenan Karaman hakkında şok sözler söyledi... Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, sahasında Başakşehir'i konuk etti. Karşılaşmada kazanan çıkmadı ve maç 2-2'lik skorla berabere tamamlandı.

Haberin Devamı

NİHAT KAHVECİ'DEN KENAN KARAMAN BOMBASI

TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, maçın ardından değerlendirmelerde bulunurken, Kenan Karaman hakkında açıklamalarda bulundu.

Kahveci "Gol kaçırma makinesi olma yolunda ilerleyen Kenan, boş kaleye gol attı. Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Kenan, yeni sezonda Beşiktaş kadrosunda ilk 11'de oynama ihtimali yok. Bugün gol attı boş kaleye gol attı. Golü ben Ghezzal'a yazarım, orada inanılmaz çalımlar attı muhteşemdi. Kenan boş kaleye gol attı ama Kenan gol attıktan sonraki gol atan oyuncuda bir özgüven artar ya, sonra bir pozisyon var Cristiano Ronaldo çıktı içinden Kenan'ın. Kendi başına bisikletler yaptı ama kimseyi geçmeden. Kenan iyi niyetli, koşuyor, karakteri düzgün bir oyuncu, iyi bir insan ama Beşiktaş'ın 11'inde oynayacak kapasitede değil." dedi.

YORUM YAZ