MENÜ

Son dakika Beşiktaş haberi! Kartal'da gündem yeni hoca

Beşiktaş Yönetimi, yeni sezon planlaması için çalışmalarını hızlandırdı. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Villas Boas ve Farke’yle pazarlıklarını sürdürüyor. Ek olarak mevcut yönetimde Şenol Güneş ismine negatif bakan birçok yöneticinin de yeni sezonda Çebi’nin listesinde yer bulamayacağı konuşuluyor.

Son dakika Beşiktaş haberi! Kartal'da gündem yeni hoca

Siyah-Beyazlılar, Avrupa ve Süper Lig’den havlu atması sonrası Türkiye Kupası’ndan da elenmelerinin ardından bu sezon hedefsiz kalmıştı. Son plan olarak ligi ikinci sırada tamamlayıp yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’ne ön eleme turundan katılmayı hedefleyen Kara Kartal’da, Galatasaray karşısında alınan 2-1’lik derbi mağlubiyeti sonrası bu plan da suya düşmek üzere... Şu anda lig ikincisi Konyaspor’un 10 puan gerisinde bulunan Beşiktaş’ta yönetim, yeni planlama için düğmeye bastı. Mevcut teknik direktör Önder Karaveli’yle yola devam etmeme kararı alan Siyah-Beyazlılar, yeni hocasını sezon bitmeden seçmeyi istiyor. Yabancı isimler konusunda Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Daniel Farke ve Andre Villas Boas gibi Avrupa Futbolu’nun önemli isimleriyle görüşmelerini sürdürüyor. İki teknik adamın da yüksek maliyetlerini düşürmek için bir dizi çalışmada bulunan Kazancı, iki isimden biriyle el sıkışmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Güneş, Araplar’ı bekletiyor

Yerli teknik direktör konusunda ise Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ajandasındaki listenin başında yer alan isim, Şenol Güneş’ten başkası değil... Daha önce Beşiktaş’ta birlikte çalıştığı Güneş’i takımın başına getirmeye olumlu bakan başkanın, sezon sonunda yapılacak seçimde tecrübeli teknik adama olumsuz bakan birkaç ismi yeni listesine almayıp, Şenol hocayı takımın başına getirmeyi amaçladığı konuşuluyor. Güneş’in de Arap Yarımadası’ndan yüksek maaşlı teklifler almasına rağmen sezon sonunu beklediği ve Beşiktaş’ın teklifine göre geleceğini şekillendireceği öğrenildi.

YORUM YAZ