MENÜ

Son dakika Beşiktaş haberi! Kartal yeni hocasını arıyor! İşte adaylar

Türkiye Kupası’nda havlu atılması sonrasında başlayan çalışmalar, derbi mağlubiyeti sonrasında iyice hızlandı. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı; Daniel Farke ve Andre Villas Boas’la temas halinde. Yerli aday olarak 1 numarada bulunan Şenol Güneş beklemede!

Son dakika Beşiktaş haberi! Kartal yeni hocasını arıyor! İşte adaylar

Siyah-Beyazlılar’ın Avrupa ve Süper Lig’deki hedeflerinin boşa çıkması sonrasında Türkiye Kupası’nda da havlu atılmasının ardından Önder Karaveli’nin gelecek sezon da takımın başında olma ihtimali ortadan kalkmıştı. Yeni teknik direktör konusunda başlayan çalışmalar, Kayseri mağlubiyeti sonrasında başlarken önceki günkü derbi sonrasında Başkan Ahmet Nur Çebi’nin talimatıyla daha da hızlandı. Bu doğrultuda Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı’nın; Daniel Farke ve Andre Villas Boas başta olmak üzere birkaç yabancı teknik direktörle görüşmelerini hızlandırdığı belirtildi.

Haberin Devamı

Güneş, teklifleri geri çeviriyor

Beşiktaş’ta teknik direktör konusunda doğal aday konumunda bulunan Şenol Güneş, birkaç hafta önce yaptığı açıklamada kulübün başındaki hocaya saygı duyduğunu söylemişti. Sezon sonuna kadar dinlenme kararı alan Güneş’in, bazı kulüplerden teklifler gelmesine rağmen lig bitimini bekleme konusunda ısrarcı olduğu ve Beşiktaş’tan alması muhtemel teklife göre kariyer planlamasını yapacağı belirtildi.

YORUM YAZ