MENÜ

Son dakika... Beşiktaş'a Slimani'den güzel haber!

Beşiktaş'ın forvet adayları arasında yer alan iki isim Islam Slimani ve Kelechi Iheanacho transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Leicester City Menajeri Claude Puel, Iheanacho'yu takımda tutacaklarını açıklarken, Slimani sorusunu yanıtsız bıraktı.

Son dakika... Beşiktaş'a Slimani'den güzel haber!

Rekor bedelle Cenk Tosun'u Everton'a gönderen Beşiktaş, milli futbolcunun boşluğunu doldurabilmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Danny Wellbeck, Khouma Babacar, Daniel Sturridge, Cyle Larin, Demba Ba, Zlatan Ibrahimovic gibi isimler gündemdeki sıcaklığını korurken, hedefteki isimlerden Kelechi Iheanacho ve Islam Slimani ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Leicester City Menajeri Claude Puel, 25 Milyon Pound karşılığında transfer edilen 21 yaşındaki Iheanacho'nun takımdan ayrılmasının mümkün olmadığını söyledi.

Fransız teknik adam yaptığı açıklamada, ''Takımdaki oyuncularla ayrılık ihtimallerine karşılık görüşmelerimiz sürüyor. Örnek olarak Iheanacho. Genç bir oyuncu. Bu sezon takıma geldi ve takımda kalmaya devam edecek'' diye konuştu.

Beşiktaş-Skenderbeu maç sonucu:3-2

Slimani sorusuna yanıt vermedi

Puel, İsmi Beşiktaş'la anılan bir başka forvet Islam Slimani ile ilgili gelen soruya ise, ''Takımdaki her oyuncuyla ilgili bir şey söyleyemem'' cevabını vererek, olası ayrılığa yeşil ışık yaktı.

30 Milyon Pound'luk rekor ücretle Leicester'e gelen Cezayirli futbolcu, geride kalan 22 maçta beklediği forma şansını bulamamış ve 29 yaşındaki futbolcu hakkında ayrılık dedikoduları çıkmıştı.

Slimani'nin olası ayrılığı halinde, Şampiyonlar Ligi nedeniyle Beşiktaş'ı tercih edebileceği konuşuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ