MENÜ

SON DAKİKA | Arda Turan'a 2 maç ceza

Son dakika haberi... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Arda Turan'a Fenerbahçe derbisindeki hakareti sebebiyle 2 maç men cezası verdi. Bu kararla tecrübeli futbolcu bu akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalin maçı olan Alanyaspor ve Pazar günü ligde oynanacak Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek.

SON DAKİKA | Arda Turan'a 2 maç ceza

Son dakika haberi... PFDK kararları açıklandı ve Arda Turan'a "hakaret gerekçesiyle" 2 maç ceza verildiği duyuruldu.

Haberin Devamı

İşte TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

GALATASAY A.Ş. sporcusu ARDA TURAN’ın, 06.02.2021 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-GALATASAY A.Ş. Süper Lig müsabakasında, hakareti nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Karar verilmiştir.

Neler yaşanmıştı?

Galatasaray'ın deplasmanda 1-0 kazandığı Fenerbahçe derbisinin ardından soyunma odasında yaşadığı sevincin görüntüleri sosyal medyada ortaya çıkmış ve gündeme bomba gibi düşmüştü. Etebo'nun Instagram hesabından paylaştığı görüntülerde Arda Turan ile Marcao'nun masa üzerinde zıplayarak küfürlü tezahürat yapması Fenerbahçe cephesinden büyük tepkilere yol açmış ve tecrübeli futbolcu PFDK'ya sevk edilmişti.

Haberin Devamı

Kupa ve lig maçında yok

Bu kararla Arda Turan bu akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı Alanyaspor ve Pazar günü ligde oynanacak Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek.

YORUM YAZ