MENÜ

Son dakika... Arda Turan İstanbul'da!

Medipol Başakşehir Kulübü, Arda Turan'ı renklerine bağladığını resmen açıkladı. Ayrıca Barcelona da Arda Turan'ın Başakşehir'e satın alma opsiyonuyla birlikte 2.5 yıllığına kiralandığını açıkladı. Arda Turan İstanbul'a geldi. Başakşehir'e transfer olan Arda'yı taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

Son dakika... Arda Turan İstanbul'da!



Medipol Başakşehir Kulübü, Arda Turan'ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Medipol Başakşehir Twitter hesabından yapılan açıklama şu şekilde;

"Arda Turan bugün, üzerinde turuncu formasıyla ülkesine dönüyor. Bu, sadece Başakşehir’in değil Türkiye’nin transferi. Hepimiz için hayırlı olsun.”

Göksel Gümüşdağ

Son dakika - Transfer haberleri 13 Ocak Cumartesi

Son dakika... Arda Turan İstanbulda


Barcelona da açıkladı!

FC Barcelona ve İstanbul Medipol Başakşehir kulüpleri Arda Turan'ın iki buçuk sezon kiralık olarak transferi konusunda anlaşmaya vardı. Bu süreçte FC Barcelona oyuncunun UEFA transfer dönemleri içerisinde başka bir takıma transferi hakkını saklı tutmakla birlikte performansa göre bonuslar alacak. İstanbul Medipol Başakşehir'in satın alma opsiyonu bulunuyor.

55 maç ve 6 kupa
Arda Turan, Barça ile 55 maç oynadı ve iki buçuk sezonda 15 gol kaydetti. Türk oyuncu bu süreçte altı kupa kazandı: 1 La Liga, 2 Kral Kupası, 1 İspanya Süper Kupası, 1 Dünya Kulüpler Kupası ve 1 UEFA Süper Kupa. Böylelikle orta saha İspanya’da kazanılabilecek tüm kupaları elde etmiş oldu. Arda, FC Barcelona’ya 2015 yazında Atletico Madrid’d

Arda'dan Barcelona'ya veda mesajı!

Hiçbir hayal sihir ile gerçeğe dönüşmez bu hayatta. Bir hayalperest olarak, bunun cesaret, kararlılık ve emek gerektirdiğini iyi bilirim. Günün birinde Barcelona takımının formasını giymek, en çılgın hayallerimden biriydi. Ve bu hayalimi gerçekleştirdiğim için son nefesime kadar kendimle gurur duyacağım. Ama şimdi veda zamanı. En azından bir süreliğine. Sahada ve saha dışında her anın tadını çıkarmamı sağlayan takım arkadaşlarım, Sizlerle aynı takımın parçası olmak büyük bir ayrıcalıktı. Camp Nou'da adımı haykıran Barcelona sevdalıları, Sizin için mücadele etme imkanı bulduğum her bir fırsat benim için çok kıymetliydi. Sadece benim değil, sayısız Türk çocuğunun, rüyasını gerçekleştiren kulübüm, Bilmenizi isterim ki ruhumun bir yerinde hala bir gülümseme saklı. O gülümsemeyi bulmam için ülkeme dönmeme izin verdiniz, minnettarım. Yeniden o çok sevdiğiniz adama dönüşmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Aramızdaki mesafenin ise hiçbir önemi yok, Birlikte yaşadığımız anılar sonsuza dek kalbimde olacak. Gücüme güç katacak, yolumu aydınlatacak.

İşte Bayrampaşa'dan Barcelona'ya, Camp Nou'dan Başakşehir'e Arda Turan!


Arda Turan İstanbul'da! İşte iilk sözleri...

Medipol Başakşehir'in, Barcelona'dan kadrosuna kattığı Arda Turan, İstanbul'a geldi.

Yıldız oyuncu, Barcelona'dan kalkan uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Arda, Medipol Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mesut Altan ve menajeri Ahmet Bulut ile birlikte geldi. Başakşehirli taraftarlar yıldız futbolcuyu coşkulu bir şekilde karşılarken, "Alemin kralı geliyor" ve "İmparator Arda Turan" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Arda Turan, "Çok mutluyum. Sayın başkan Göksel Gümüşdağ'a, teknik direktörümüz Abdullah Avcı'ya ve Medipol Başakşehir camiasına bana bu fırsatı verdikleri için çok teşekkür ederim. Yeniden sağlıklı bir şekilde, bu organizasyona katkı vereceğim için çok mutluyum. Sadece kısa vade için değil uzun vadeli başarılar için geldim. Umarım önemli başarılar yakalarız" dedi.

Taraftarlardan Fatih Terim'e gönderme

Medipol Başakşehir taraftarı, kulübün anlaşmaya vardığı Arda Turan'ı karşılamak için Atatürk Havalimanı'na geldi.

150-200 kadar Medipol Başakşehir taraftarı, Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan yıldız oyuncuyu karşılamak için havalimanına gelirken, "İmparator Arda Turan" şeklinde tezahüratta bulunarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e gönderme yaptı.

Başakşehir taraftarından Terim'e gönderme: İmparator Arda Turan!


Haberin Devamı
YORUM YAZ