MENÜ

SON DAKİKA | Antrenmanı yarıda bıraktı

Trabzonspor'da sakatlık ve hastalıkları yüzünden 2 haftadır bordo mavli takımdan ayrı kalan 2 stoper Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'in antrenmanlara başlayarak oynayacak durumda olması sevindirdi. Erkan Zengin ise antrenmanı yarıda bıraktı

SON DAKİKA | Antrenmanı yarıda bıraktı

ANTRENMANA ÇIKTILAR

Ağır gribal enfeksiyon geçirdiği için 2 maçtır takımdan ayrı olan Aykut Demir ve uzun süreli sakatlığını atlatan Mustafa Yumlu, bugün takımla antrenmanlara başladı.

Takımında 2 as ismin eksikliğinden Akhisar Belediyespor'la oynanan kupa ve lig maçlarında Salih Dursun-Musa Nizam ve Bosingwa-Douglas Franco ikililerini deneyip ancak verim alamayan Hami Mandıralı'nın savunmayı Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'le kurabileceği bildirildi.

ERKAN ZENGİN YARIDA BIRAKTI

Bordo mavili takım, pazartesi günü sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları süren Onur, Mehmet Ekici, Cardozo, Okay, Güray ile hasta olan Bosingwa ve Musa Nizam katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Muhammet Beşir'in düz koşu yaptığı çalışmanın son bölümünde kasıklarında ağrı hisseden Erkan Zengin, soyunma odasına gitti.

18 OYUNCUYLA ANTRENMAN

Hasta ve sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle 18 oyuncuyla antrenman yapan bordo mavililer, çalışmanın ilk bölümde kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ikinci bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

Hami Mandıralı, çift kale maç sırasında sık sık oyunu durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu. Yeni transfer Muhammet Demir'le de saha içinde bir süre görüşen Hami Mandıralı, bir ara Yusuf Erdoğan'a da sarılarak sohbet etti.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ