MENÜ

Son dakika! Adana Demirspor'dan Aytaç Kara hamlesi

Yaz transferinin flaş takımı Adana Demirspor, devre arası içinde operasyona erken başladı. Lacivert-Mavililer’in hedefinde Galatasaray’dan Aytaç Kara var. Başarılı orta saha oyuncusuyla görüşmeler devam ediyor.

Son dakika! Adana Demirspor'dan Aytaç Kara hamlesi

Adana Demirspor Milli arada transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Özellikle orta sahaya takviye yapmayı planlayan Lacivert-Mavililer, gözünü Galatasaray’da istediği şansı bulamayan Aytaç Kara’ya dikti.

Haberin Devamı

Başarılı orta saha oyuncusuyla menacerler aracılığıyla görüşmeler başladı. Aytaç’ın daha fazla süre almak adına gelen teklifleri değerlendirdiği ifade edilirken, Adana Demirspor oyuncuyla söz kestikten sonra Sarı-Kırmızılı kulüple masaya oturacak. İlk etapta kiralık olarak gerçekleştirilmesi planlanan transferin bonservisle de bitme durumunun olabileceği gelen haberler arasında.

Montella da istiyor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Adanalı olan Fatih Terim’in, oyuncu istediklerinde Demirspor’a kolaylık yapması gerektiğini vurgulamıştı. Teknik direktör Montella da Aytaç’ı takımında görmeyi istiyor.

YORUM YAZ