MENÜ

SON DAKİKA | Aboubakar, Beşiktaş'tan teminat talep etti!

Son dakika haberi... Beşiktaş, eski oyuncusu Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmak adına görüşmelere başlarken Kamerunlu oyuncunun Beşiktaş'tan alacağı ücrete ilişkin banka garantisi talep ettiği aktarıldı.

SON DAKİKA | Aboubakar, Beşiktaş'tan teminat talep etti!

Beşiktaş, forvet arayışları kapsamında eski oyuncusu Vincent Aboubakar ile görüşmelere başlamıştı. Porto'nun yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Aboubakar'ın Beşiktaş'a gelmeye istekli olmasına rağmen transferde son anda bir pürüz yaşandığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Portekiz basınından Record'un haberine göre Kamerunlu golcü, Beşiktaş'tan teminat talebinde bulundu. Ödemelerde bir sıkıntı yaşamak istemediğini aktaran Aboubakar'ın, alacağı ücrete ilişkin bir banka garantisi istediği aktarıldı. Söz konusu talep sonrası ise transferin zora girdiği belirtildi.

2016-17 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş forması giyen ve 38 maçta attığı 19 golle başarılı bir performans ortaya koyan Aboubakar, Porto'da yaşadığı sakatlık sonrası ilk 11'deki yerini kaybetmişti. Teknik direktör Sergio Concecaio'nun planları arasında yer almayan Aboubakar için Beşiktaş yönetiminin de bir sağlık raporu talep ettiği aktarılmıştı.

SON DAKİKA | Aboubakar, Beşiktaştan teminat talep etti

YORUM YAZ