MENÜ

Sol bekin ilacı Blind

Fenerbahçe, Manchester United’dan Luke Shaw’ı ikna edemeyince takım arkadaşı Daley Blind’e yöneldi. Mourinho, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollanda’nın satışına onay verdi.

Sol bekin ilacı Blind

Aykut Kocaman, yönetimle yaptığı son transfer toplantısında önceliğin sol beke verilmesini talep etmişti. Fenerbahçe’nin bu bölge için ilk hamlesi Luke Shaw olmuştu. Ancak Manchester United’ın yıldızı, ocak ayında takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyleyerek teklifi geri çevirmişti. Sarı-Lacivertliler şimdi ManU’nun bir diğer oyuncusu Daley Blind’e yöneldi. Blind’in adı yaz aylarında hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ile anılmıştı. 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kulübün uzatmak için 1 yıl opsiyonu var.

Sol bek, stoper, orta saha!

İngiliz basınında yer alan habere göre ise Jose Mourinho, yönetimden sol bekler Shaw ve Blind ile sağ bek Darmian’ın gönderilmesini talep etti. Fenerbahçe eğer Hollandalı oyuncuyu ikna edebilirse, ocak ayında bu transferi bitirebilir. Ajax altyapısından yetişen Blind, 2014’te 82 milyon TL bonservis bedeliyle Manchester United’a imza atmıştı. Başarılı futbolcu sol bekin yanı sıra stoper ve orta sahada da görev yapabiliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ