MENÜ

Şok ölüm!

Türkiye Motokros Şampiyonu unvanını elinde bulunduran 35 yaşındaki milli sporcu Burak Özel, Manisa'nın Akhisar İlçesi'ndeki evinde kendi asarak yaşamına son verdi. Özel'in ölümü, motosiklet tutkunlarını yasa boğdu.

Şok ölüm!

Aslen Tekirdağlı olan ve yılın belli bölümlerinde motokros antremanları için geldiği Manisa'nın Akhisar İlçesi'ndeki tek katlı müstakil evinde yalnız yaşayan Burak Özel'den dün gün boyu haber alamayan arkadaşları meraklandı. Ragıp Bey Mahallesi'ndeki evine giden arkadaşları, içeri girdiklerinde, çok sayıda yarışmada dereceye girip kupa kazanan milli motosikletçi Özel'i, motosikletini bağladığı halatlardan biriyle doğalgaz borusuna asılı halde buldu. Durum hemen polise ve 112 Acil Servis ekibine bildirildi. Polis ve sağlık ekipleri, Özel'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

İntihar nedenini belirtir bir not bırakmadığı öğrenilen Özel'in cenazesi, evde savcı ve polisin yaptığı incelemenin ardından Akhisar Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Buradaki otopsinin ardından Özel'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Tekirdağ'a gönderildi. Özel için yarın Rüstempaşa Camisi'nde cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ