MENÜ

Şok! Keita, Sabri, Aşık yok

Sarı-Kırmızılı ekibin üç önemli futbolcusu, sakat oldukları gerekçesiyle Ankara'ya götürülmedi. Rijkaard'ın elinde sadece tek stoper kalırken, Serkan ve Alparslan gibi gençler alternatif olsun diye kadroya dahil edildi.

Şok! Keita, Sabri, Aşık yok

İki sezondur Aslan’ın belini büken sakatlık belası, bir kez daha hortladı. Son haftalarda ilk 11’in değişmezi olan Keita, Sabri ve Emre Aşık, sakat oldukları gerekçesiyle Ankara’ya götürülmeyerek Florya’da tedavi altına alındı. Kafileye dahil edilen Gökhan Zan ise kadroda olmayacak, sadece Gordion AVM’deki imza törenine katılacak.

Haberin Devamı

Kadro geniş ama...
Bu gelişmeler sonrası teknik direktör Rijkaard’ın elinde sadece tek stoper Servet kaldı. Çünkü Emre Güngör ve Linderoth gibi isimler de kafilede bulunmuyor. Bu yüzden Serkan Kurtuluş, Alparslan Erdem gibi gençler alternatif olsun diye kadroya alındı. İşte Başkent’e götürülen oyuncuların listesi: Leo Franco, Aykut Erçetin, Uğur Uçar, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Elano Blumer, Arda Turan, Mehmet Topal, Milan Baros, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Harry Kewell, Shabani Nonda, Hakan Balta, Serkan Kurtuluş, Alparslan Erdem, Servet Çetin, Caner Erkin.

Raşit Altun

YORUM YAZ