MENÜ

Şok! Denizli anjiyo oluyor

Beşiktaş'ı geçen sezon çifte şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Mustafa Denizli'nin bugün Amerikan Hastanesi'nde anjiyo olacağı bildirildi.

Şok! Denizli anjiyo oluyor

Kongre rüzgarları esen Beşiktaş’ta teknik direktör Mustafa Denizli’den gelen haber şok etkisi yarattı. Kara Kartallar’ın geçen sezon ulaştığı çifte şampiyonluğun mimarı olarak gösterilen 60 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcının, kalbinde ciddi sorun yaşadığı ortaya çıktı. Yapılan kontrollerde ileride daha ciddi bir rahatsızlık yaşamasından endişe edilen Denizli’nin, bugün Amerikan Hastanesi’nde anjiyo olacağı kaydedildi. Kulüpte yaşanan stresli sürecin, Denizli’nin yaşadığı rahatsızlıkta önemli rol oynadığı konuşuluyor.

Dün yapılan antrenmanda da takımın başına çıkan Denizli’nin durumu, bugünkü anjiyodan sonra netlik kazancak. Eğer anjiyodan olumsuz bir sorun çıkarsa, Denizli’nin damarına stent takılabileceği ya da by-pass ameliyatı geçirebileceği dile getirildi. Eğer bu ihtimaller gerçekleşirse, Denizli büyük bir ihtimalle Beşiktaş ile yollarını ayırmak zorunda kalacak. Bilindiği gibi sezon başında göreve devam etme konusunda isteksiz davranan Denizli, uzun ısrarlar sonucunda sözleşmesini 1 yıllığına yenilemişti. İnönü’de kaybedilen Kayserispor mücadelesi bitiminde de, “İstifa da seçeneklerden biri” diyerek, görevi bırakabileceğinin sinyallerini vermişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ