MENÜ

ŞOK! Demba Ba: Beşiktaş'ta oynamak istemiyorum

Yönetimin 14 milyon Euro'ya Çin'in Shanghai Shenhua Kulübü'ne satmak istediği Demba Ba da Beşiktaş'ı kafasında bitirdi. Öncelikle İngiltere'ye, olmazsa İtalya'da oynamak isteyen Senegalli yakın çevresine "Beşiktaş'ta kalmak istemiyorum" dedi.

ŞOK! Demba Ba: Beşiktaş'ta oynamak istemiyorum

Siyah beyazlı yönetimin para kazanmak için Çin’e satmak istediği Demba Ba’nın da Beşiktaş’ı kafasında bitirdiği ortaya çıktı. Geçen sezon taraftarın gösterdiği performans nedeniyle en beğendiği ve uğruna şarkılar türküler bestelediği Senegalli yıldızın yakın çevresine, “Beşiktaş’tan gitmek istiyorum. Yeniden İngiltere’ye dönmek istiyorum” dediği öğrenildi. Senegalli golcünün Premier Lig’e dönme arzusu Çin’in Shangai takımından gelen 14 milyon Euro’luk teklifin suya düşmesi anlamına geliyor. Siyah beyazlı yönetim tüm transfer planını Demba Ba’nı Shanghai Shenhua’ya “Evet” demesi üzerine kurmuş bulunuyor.

ANCAK ÇİNLİLER AKLINI ÇELERSE

Beşiktaş yönetimi, Shanghai Shenhua ile her konuda anlaşmış durumda. Ancak bu transferin gerçekleşebilmesi için Çinlilerin Senegalliyi ikna etmesi gerekiyor. Bu anlamda top Beşiktaş yönetiminde değil, Shanghai yönetiminde. Çinlilerin verecekleri teklifle Demba Ba’yı Premier Lig hedefinden vazgeçirmesi gerekiyor. Aksi halde transfer yatacak. Beşiktaş’ta kalmak isteyemen Demba Ba’nın 3 yıl daha kontratı var. Yönetim ya oyuncuya izin vermeyecek veya daha düşük rakamlara Avrupa’ya gitmesine izin verecek. İngiltere’den Senegalli ile en yakından ilgilenen kulüp ise West Brom. Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic’in başına geçtiği West Ham’ın da Ba ile adı anılıyor. Ba, İngiltere olmazsa İtalya’da top koşturmak istiyor.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ