MENÜ

Sneijder: Terörün bize ne kadar yakın olduğunu anladık

Wesley Sneijder, Hollanda'da bir televizyon kanalına konuşarak Ankara'da yaşanan saldırı ve Umut Bulut'un babasının hayatını kaybetmesiyle ilgili konuştu.

Sneijder: Terörün bize ne kadar yakın olduğunu anladık

Hollanda'da bir televizyon kanalı, Galatasaraylı Wesley Sneijder'e, Umut Bulut'un yaşadıklarını sordu.

İşte o röportajdan yansıyan diyalog:

Spiker: Nerdeyse her gün Türkiye'deki en önemli haberlerdendir futbol ama bugün değil. Türkiye dün Ankara'daki terör saldırısı ve onlarca kişinin ölümüyle saldırdı. Vefat edenlerden biri de Sneijder'in Galatasaray'dan takım arkadaşının babasıydı.

Sneijder: Bir kulüpteyseniz ve böyle bir haber alıyorsanız, bir takım arkadaşınızın, dostunuz babasının terör saldırısında öldüğü, o gün kara gündür.

Muhabir: Haberi nasıl aldınız?

Sneijder: Umut ile aynı anda aldık haberi, masaj odasındaydık hepimiz, idmandan hemen önceydi. Bir telefon geldi ve acı haberi aldık.

Muhabir: Nasıl tepki verdi, aklını kaçırmış olmalı değil mi?

Sneijder: Tabii ki çok üzüldü. Biz ona destek olmaya çalıştık ama bu çok çok zordu. O acıyı yaşayan birini sakinleştirmeyi ne kadar isteseniz de bu neredeyse imkansız. Aynı anda onu sakinleştirmeye çalışırken biz de yıkılmıştık o acıyla. Böyle bir şeyi yaşayınca, arkadaşınız böyle bir olayı yaşayınca terörün ne kadar yakın olduğunu anlıyorsunuz.

Kaynak: Eurosport Türkiye

Haberin Devamı
YORUM YAZ