MENÜ

Sneijder şimdiden hazır

Galatasaray'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, yeni sezon başlamasını sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Sneijder şimdiden hazır

Galatasaray’ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, yeni sezon başlamasını sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde kendisinin de giyeceği Nike’ın Hypervenom model kramponun tanıtımını yapan Hollandalı futbolcu, takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "İngiltere ve Slovenya’da yaptığımız kamplar iyi geçti.

Takımın iyi bir havası var. Ben de kendimi iyi hissediyorum. Kendimi geliştirmek istiyorum. Çok şey göstermek istiyorum. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Wesley Sneijder, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki hedefleriyle ilgili bir soru üzerine, "En azından geçen sezonki çeyrek final başarısını tekrar etmemiz gerekiyor. Belki daha fazlasını da yapabiliriz, yarı final neden olmasın. Güçlü takımlara karşı nasıl oynayabileceğimizi çeyrek finalde Real Madrid ile burada yaptığımız rövanş maçında gösterdik. Harika bir taraftarın önünde müthiş bir maç oynadık" ifadelerini kullandı.

SÜPER KUPA MAÇINI KAZANMAMIZ GEREKİYOR


Sneijder, Fenerbahçe ile 11 Ağustos Pazar günü Kayseri’de oynayacakları TFF Süper Kupa maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Bir derbi mücadelesi ve işin ucunda bir kupa var. Kazanmamız ve taraftarımıza bu kupayı hediye etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Hollanda Milli Takımı’nın Portekiz ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna alınmamasıyla ilgili olarak Sneijder, "Ben kendi işime bakıyorum. Bu bir teknik direktör tercihidir. Teknik direktörümüz bu maç için benim evde kalmam gerektiğini düşündü herhalde. Ben çalışmalarıma devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Holandalı futbolcu, bir gazetecinin "Beraber Galatasaray’da oynamak istediğin bir yıldız oyuncu var mı?" sorusuna, "Bunun bir Türk oyuncu olması lazım. Çünkü yabancı oyuncu kısıtlaması var" şeklinde esprili yanıt verdi.

Türkiye’de kendini evinde gibi hissettiğini ve İstanbul’u çok sevdiğini dile getiren Sneijder, çok beğendiğini söylediği yeni kramponuyla birçok gol atacağı iddiasında bulundu.


AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ