MENÜ

Sneijder ilk kez takımla çalıştı!

“Sezonu kapatabilir” haberlerinin yapıldığı Hollandalı yıldızın dizindeki sakatlığı tamamen atlatması, takımda moralleri yükseltti.

Sneijder ilk kez takımla çalıştı!

Bir süredir devre arası hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren Cim Bom, Türkiye Kupası’ndaki Karşıyaka maçının ardından ayağının tozuyla Antalya’ya geldi ve antrenmanlarına hemen başladı. Günü çift idmanla tamamlayan Cim Bom’da sakatlardan gelen iyi haberler yüzleri güldürdü. Bir süredir dizindeki sakatlığı konuşulan Wesley Sneijder, Semih Kaya ile birlikte ilk kez takımla çalışmalarda boy gösterdi.

Hollandalı yıldızın durumunun gayet iyi olması, moralleri artırdı. Burak Yılmaz ve Sabri Sarıoğlu’nun da özel çalışmalar yaptığı, ligde oynanacak Sivasspor maçına kadar tüm futbolcuların sorunsuz bir şekilde hazır olmasının beklendiği öğrenildi. Antalya’daki kampta yer almayan Hamit Altıntop ve Lukas Podolski’nin tedavilerinin ise planlanan şekilde devam ettiği açıklandı.

Mustafa Denizli: Çabuk oynayın

Galatasaray’da teknik direktör Mustafa Denizli, dünkü antrenmanda oyuncularını sık sık uyardı. Tecrübeli çalıştırıcı, dar alanda yapılan çift kale maç sırasında futbolcularından, topu çabuk oynamalarını istedi. Takımına, “Çabuk geri dönün, topu çabuk kullanın” diye seslenen Denizli yapılmasını istediklerini de tek tek futbolcularına gösterip, uygulamalı anlattı.

Umut Bulut'a tam destek


Sarı-Kırmızılılar’ın, Türkiye Kupası’nda Karşıyaka ile oynadığı mücadelede tribünlerin en çok tepkisini çeken isimler arasında Umut Bulut yer almıştı. Karşılaşma sırasında müsait pozisyonda topu kaleye gönderemeyen Umut’a, tribünler tepki göstermişti. Stattan çıkarken moralinin oldukça bozuk olduğu öğrenilen tecrübeli golcüye hem takım arkadaşlarından hem de teknik direktör Mustafa Denizli tarafından tam destek geldiği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ