MENÜ

Sneijder: Ayrılığa hazır değildim

Galatasaray'da bir dönem futbol yaşantısını sürdüren ve bu sürede taraftarların en sevdiği isimlerden biri olan Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, Saır Kırmızılı kulüpten ayrıldığı döneme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sneijder: Ayrılığa hazır değildim

Hollanda futbolunun yetiştirdiği önemli isimslerden biri olan ve Galatasaray'da bir dönem forma giyen yıldız futbolcu Wesley Sneijder önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Sneijder'in çok konuşulacak açıklamaları:

"Fatih Terim, beni Galatasaray'a getiren kişiydi. İlk günden itibaren orada özel bir yerim olduğunu hissettirdi."

"Galatasaray'da yaşadığım en büyük hayal kırıklığı, kulüpten ayrılmak zorunda kaldığım andı. Ayrılığa hazır değildim. Orada çok güzel zaman geçirdim."

"Ayrılmak benim kararım değildi. Bir karar verildi, formamı aldılar ve 10 numarayı başkasına verdiler. Tatilden dönene kadar bundan haberim yoktu."

"Tatilden dönüşüm ve kulüpten ayrıldığım güne kadarki süreç hayal kırıklığıyla doluydu çünkü takımda hala pek çok şey yapabilirdim, yapmayı da istiyordum ama bazen birileri karar alır ve siz de bunu kabul etmek zorunda kalırsınız."

'Yeniden Terim'le çalışmak isterim'

Haberin Devamı

"Fatih Terim ve Mourinho ile tekrar çalışmak isterim. İkisiyle de aram çok iyiydi. Saha dışında ikisinin de benzer olduğunu söyleyebilirim. Gelecekte ikisiyle de yeniden çalışmayı çok isterim."

'Mourinho korkudan titredi'

"Galatasaray ile Real Madrid'e ilk maçta 3-0 yenilmiştik. Takımdaki herkes, tüm dünyaya Real Madrid'e rakip olabileceğimizi göstermek istiyordu. 3-1 yaptık durumu, sadece 1 gol gerekiyordu. Mourinho'nun son 20-25 dakika korkudan titrediğini biliyorum."

beIN Haber

YORUM YAZ