MENÜ

Smolov: Fenerbahçe beni çok istedi

Sarı-Lacivertliler geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi’ne Krasnodar karşısında havlu atmıştı. Rus ekibinin golcüsü Smolov, temsilcimizi yıkan isim olmuş ve adı sık sık Fenerbahçe ile anılmaya başlamıştı. Yıldız forvetten bu konuyla ilgili itiraf gibi açıklama geldi: Fenerbahçe taraftarları bana ‘Come to’ (Bize gel) mesajı yağdırdı.

Smolov: Fenerbahçe beni çok istedi

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi’nde Manchester United, Feyenoord ve Zorya’nın olduğu gruptan lider olarak çıkmış ve son 32 turunda Krasnodar’a rakip olmuştu. Rus ekibi, temsilcimizi ilk maçta 1-0 yenmiş, Kadıköy’deki mücadele de 1-1 bitince Kanarya elenmişti. Bu maçlarda Ruslar’ın en çok dikkat çeken ismi, rövanşta takımının tek golünü kaydeden Fedor Smolov oldu. Hemen ardından Smolov’un adı Fenerbahçe ile anılmaya başladı ancak transfer gerçekleşmedi.

‘Olamaz’ dedim’

Rusya Milli Takımı’nın da formasını giyen 28 yaşındaki forvet, bu iddiaları doğrulayan bir açıklama yaptı. Smolov, Fenerbahçe maçından birkaç gün sonra Türk gazetelerinde haberler çıktığını söyleyerek, “Fenerbahçe’nin benimle ilgilendiği yazıyordu. Genel direktörümüz bana bundan bahsetti.

O anda, ‘Wow, olamaz!’ dedim. Sonra Instagram sayfama yüzlerce Fenerbahçe taraftarından ‘Come to’ (Bize gel) mesajı yazıp sarı ve lacivert renklerde kalp bıraktılar” dedi.

‘Çin’e gitmedim’

Başarılı oyuncu, “Komikti ama sonra Fenerbahçe benimle gerçekten ilgilenmeye başladı. Kulübüme gidip transferi gerçekleştirmeye çalıştılar ama olmadı” ifadelerini kullandı. Fedor Smolov, Çin kulübü Tianjin’den de teklif aldığını ancak bunu kabul etmediğini söyledi.

UEFA'nın Galatasaray kararı! İşte verilecek ceza...


Yeni teklif gidebilir

Fenerbahçe, Fedor Smolov’u yeniden radarına alabilir. Aziz Yıldırım’ın hazirandaki seçimi kazanması halinde, Sarı-Lacivertliler’in transfer listesinin ilk sırasında yine Smolov’un yer alması bekleniyor. Eğer UEFA’nın Finansal Fair-Play denetimi de kalkarsa, Rus forvetin yeni sezonda Sarı-Lacivertli formayı giyme ihtimali yükselecek. Fenerbahçe için en büyük sorun ise Smolov’un ülkesinde düzenlenecek Dünya Kupası’nda başarılı bir performans sergileyip, fiyatını katlaması olabilir.

Fenerbahçe'de sigara krizi!












Haberin Devamı
YORUM YAZ