MENÜ

Slovenya-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Slovenya Türkiye maçı Fatih Terim komutasındaki Ay Yıldızlılar'ın Euro 2016 öncesindeki en ciddi sınavlarından biri olacak. Türkiye Slovenya karşılaşmasının ardından Avrupa Şampiyonası'na katılacak A Milli Takım kadrosu büyük oranda şekillenecek. 'Slovenya Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda' bilgileri haberimizin devamında.

Slovenya-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Slovenya Türkiye maçı EURO2016 öncesinde en önemli mücadelerden biri olacak. A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında deplasmanda Slovenya ile hazırlık maçı yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 5 Haziran Pazar günü Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da bulunan Stozice Stadı’nda oynanacak müsabaka 21.15'te başlayacak.

Slovenya Türkiye maçı ATV'den naklen şifresiz olarak ekranlara gelecek. Bu mücadele ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim önderliğinde A Milli Takım'ın EURO2016 kadrosu da büyük oranda şekillenecek.

MUHTEMEL 11'LER

SLOVENYA
Jan Oblak
Kranjnc
Struna
Jokic
Jovic
Ilicic
Kurtic
Krhin
Kampl
Novakovic
Bezjak
T.D.: Srecko Katanec

TÜRKİYE
Volkan Babacan
Gökhan Gönül
Mehmet Topal
Hakan Balta
Caner
Selçuk
Ozan
Hakan Çalhanoğlu
Oğuzhan
Arda
Cenk
T.D.: Fatih Terim

İşte Milliler'in EURO2016 aday kadrosu

Ay-Yıldızlı kafile bu maçı oynadıktan sora Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını gerçekleştirmek üzere doğrudan Fransa'ya giderek, Marsilya'da kamp yapacağı otele yerleşecek.

İşte Millilerimizin Euro 2016 fikstürü!

A Milli Futbol Takımı, Slovenya ile tarihinde bir kez karşı karşıya geldi. 31 Mayıs 2013’te Almanya’nın Bielefeld kentindeki Schüco Arena Stadı’nda oynanan karşılaşmayı, Slovenya 2-0 kazanmıştı.

Fatih Terim'in üzdüğü 12 isim

Haberin Devamı
YORUM YAZ