MENÜ

Slimani'ye terapi!

Cocu, “Zamanı geldiğinde takıma skor anlamında da katkı sağlayacağından hiç şüphem yok” diyerek Cezayirli forveti gelecek haftalara motive ediyor.

Slimani'ye terapi!

Fenerbahçe forması altında 4 müsabakaya çıkan İslam Slimani 1 gol atmayı başarırken, etkili oyunuyla büyük beğeni topladı. Cezayirli forvetin takımına skor anlamda katkı sağlamaması nedeniyle büyük bir üzüntü yaşadığı öğrenildi. Ancak Teknik Direktör Cocu’nun 30 yaşındaki golcüsünün ileri uçtaki performansından memnun olduğu belirtildi. Hollandalı çalıştırıcı, Slimani ile yakından ilgileniyor. Tecrübeli teknik adam, oyuncusu ile toplantılar yaparak, gol atmama olayını kafasına takmaması konusunda sık sık uyarılarda bulunuyor.

Haberin Devamı

EKSTRA ÇALIŞMALAR DA YAPIYOR

Cocu’nun, yaptığı toplantıda “Ben senin ileri uçtaki performansından memnunum. Gol atamadığın için sakın stres yapma. Zamanı geldiğinde takıma skor anlamında da katkı sağlayacağından hiç şüphem yok. Sen bu performansını sürdürmeye devam et” diyerek oyuncusunu motive etmeye çalıştığı öğrenildi. Slimani hocasının bu ilgisinden oldukça memnun. Sarı-Lacivertliler’in Leicester City’den kiralık olarak kadrosuna kattığı 30 yaşındaki golcünün antrenmanlardan sonra özel çalışmalar yaptığı da belirtildi.

F.BAHÇE’NİN SORUNU HÜCUMDA!

İlk 5 haftada Kanarya’nın zayıf kaldığı nokta şut sayısı dikkat çekti. Sarı-Lacivertliler 5 haftalık dönemde sadece 58 şut atabildi. Maç başına 11.6 şut atan Kanarya, kalesinde ise maç başına 12.8 şut gördü. Sarı-Lacivertliler topa sahip olma oranında ligde 3., pas isabet oranında da 5. sırada yer aldı. Öte yandan F.Bahçe’nin en başarılı olduğu konu ise hava toplarıydı. Kanarya, Beşiktaş’tan sonra 24 ortalama ile maç başı en çok hava topu alan takım konumunda.

Haberin Devamı

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ