MENÜ

Slaven Bilic'in Edin Terzic'e güveni tam

Son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'ı çalıştıran Slaven Bilic, Beşiktaş döneminde yardımcılığını yapan ve şimdilerde Borussia Dortmund'un başına geçen arkadaşı Edin Terzic'in Avrupa'nın en önemli teknik direktörlerinden biri olacağını dile getirdi.

Slaven Bilic'in Edin Terzic'e güveni tam

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic, Borussia Dortmund'un başına geçen arkadaşı Edin Terzic hakkında açıklamalarda bulundu. Sky Sport'a konuşan Bilic, Beşiktaş döneminde birlikte çalıştığı Edin Terzic'e olan güvenini dile getirdi.

Haberin Devamı

Terzic'in Dortmund'un başına geçmesinin kendisi adına bir sürpriz olmadığını dile getiren Bilic, "Böyle olacağını düşünüyordum. Benim için büyük bir sürpriz değil. Teknik direktör ile yollar ayrıldığında Terzic'in bir şansı olacağından emindim" ifadelerini kullandı.

Terzic'e olan güvenine de değinen Bilic, "Becerilerine çok değer veriyorum. Neler yapabileceğini ve Dortmund'da çok saygın bir konumda olduğunu biliyorum. Eminim ki Avrupa'nın en önde gelen teknik direktörlerinden biri olacak" dedi.

YORUM YAZ